Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hitrádio Faktor slaví a hledá posluchače se stejným datem narození

PR článek

Frekvence 104,3 FM je v éteru už 25 let! Přesně k tomu dojde 5.prosince. „Čtvrt století, to už je pořádný důvod k oslavě. A protože v tom nechceme být sami, rozhodli jsme se, že se pokusíme najít Jihočecha, který se narodil právě v tento den,“ říká šéfka programu Hitrádia Faktor Jana Křížová.

A to je výzva pro vás! Bude vám 5. prosince 25 let? Nebo znáte někoho, kdo se na Mikuláše v roce 1994 narodil? Dejte radiu vědět! Napiště buď na Facebook, na Instagram nebo na e-mail program.faktor@hitradio.cz. Oslavence přivezeme do rádia, kde mu ukážeme zákulisí a samozřejmě pro něj připravíme i dárky a další překvapení. Prostě den, na který jen tak nezapomene.

A jak to vlastně tenkrát bylo? Hitrádio Faktor se poprvé legálně rozeznělo v roce 1991 na kmitočtu 99,7. O tři roky a tři dny později, 5. prosince 1994 již Faktor vlastnil „regionální“ licenci a z úpatí hřebenu Kluku jižně od Českých Budějovic odstartoval vysílání na dnes notoricky známé vlně 104,3.

O jedenáct let později se signál začal šířit z rozhledny na Kleti a šanci poslouchat jiné než veřejnoprávní stanice tak dostala většina Jihočechů.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky narozeniny, Hitrádio Faktor, slavnost, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zipe Pezi

To se vysílá, když dostal (skoro) zadáčo Kleť.

Pátek, 29. listopadu 2019, 11:08Odpovědět

Jan Richter

Od hitradia jsem preladil právě na dechovky , country

Středa, 27. listopadu 2019, 08:06Odpovědět

Jirka Klimeš

RÁDIO DECHOVKA? Čo to je za sračku? Písničky prošlé časem :-D Myslíte takové, které si zpíval Noe při stavbě archy? Každému se líbí něco jiného, také si poslechnu pár dechovkových, např. na Babouky nedám dopustit, ale jinak jsem celkem kritický ohledně výběru dechovky. Raději si poslechnu zprávy z našeho kraje a za Faktor jsem rád ;-)

Středa, 27. listopadu 2019, 08:03Odpovědět

Jan Richter

Stejně dávaj moderný sračky do vysílání . Ještě že poslouchám RÁDIO DECHOVKA tj. pěkný lidový písničky prošlý časem na 96,8 FM + AM 1233 khz . RÁDIO DECHOVKA doporičuji

Pondělí, 25. listopadu 2019, 17:27Odpovědět

Hitrádio Faktor slaví a hledá posluchače se stejným datem narození  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.