Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Masáž od Ban Thai není jen tak obyčejný dárek, je to zážitek, který se dá jen velice těžko popsat. Je to něco, co se musí zažít

PR článek

A proč právě Ban Thai? Odpověď je velice jednoduchá. Stačí si připomenout, jak před šesti lety začalo čím dál víc lidí vyhledávat tyto thajské masáže v malé pobočce v Prachaticích. A dnes? Dnes tu máme již čtyři salony, tisíce spokojených zákazníků a každý ze salonů je nucen navyšovat počty masérek tak, aby uspokojili stále větší okruh zákazníků, kteří se do Ban Thai rádi vrací.

Ten nejlepší dárek, pro toho, na kom Vám opravdu záleží. To je poukaz na thajskou masáž do některého z vyhlášených salónů Ban Thai, kde masírují rodilé thajské masérky.

Nezapomeňte, ještě pár dní můžete využít Vánoční akci, kdy při zakoupení dvou poukazů, získáte třetí poukaz, zcela zdarma.

V dnešní uspěchané době plné stresu, každý hledá to nejlepší, čím by udělal radost svým blízkým. Přestaňte hledat, vždyť je to tak jednoduché. Stačí když jim dáte trochu toho času, kdy si budou moci odpočinout. Času, kdy je budou svým umem hýčkat ty nejlepší masérky z Thajska v salonech thajských masáží Ban Thai. Ne nadarmo je o tyto služby každým rokem větší zájem. Lidé pomalu zjišťují, že je to ten nejlepší dárek, a to nejen k Vánocům. Své by mohly vyprávět i recepční, které vidí každý den, jak chvíle strávené na lůžku v péči těch správných rukou dokáže udělat zázraky. Vidí především lidi, kteří s poukazem přicházejí a po masáží se už těší, až se do Ban Thai opět vrátí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky thajské masáže, masáže, Ban Thai, dárek, Vánoce, thajská masáž, Prachatice, Thajsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Masáž od Ban Thai není jen tak obyčejný dárek, je to zážitek, který se dá jen velice těžko popsat. Je to něco, co se musí zažít  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.