Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Osmý přírůstek do drbní rodiny. Svou Drbnu má už také Praha

Rok se s rokem sešel a drbní rodinka se rozrostla o další přírůstek. Tentokrát si můžete další špendlík na mapě přidat na území matky měst – Prahy. Už osmou krajskou mutací je totiž Pražská Drbna, která se čtenářům představila začátkem prosince.

Nebuďte na ni ale hned hrrr, teprve zjišťuje, co se kolem ní děje. Už během prvního měsíce stihla informovat o významných událostech v hlavním městě. První čtenáři se u ní dočetli o rozpadu koalice na Praze 1, nevkusných čepicích se srpem a kladivem ve znaku, které si turisté vozí domů nebo také o tom, že se brzy zavřou brány Showparku v Holešovicích.

Chcete o ní zjistit víc? Koukněte se na její web nebo navštivte facebookový profil. Pražskou Drbnu také najdete na Instagramu.

No a jestli znáte někoho, kdo informace z hlavního města uvítá, určitě mu o Pražské Drbně řekněte. Je to šikovná holka, která přistupuje ke své práci stejně zodpovědně, jako její starší ségry z dalších krajů.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky Drbna, Pražská Drbna, novinka, web, zpravodajství, Praha, Drbna.cz, Holešovice, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmý přírůstek do drbní rodiny. Svou Drbnu má už také Praha  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.