Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hejtmanka Ivana Stráská vyhlásila „Ceny hejtmanky Jihočeského kraje za společenskou odpovědnost“ za rok 2019

Hejtmanka Jihočeského kraje Ivana Stráská vyhlásila v úterý 2. ročník „Ceny hejtmanky Jihočeského kraje za společenskou odpovědnost“ za rok 2019. Ocenění je pro firmy, neziskové organizace, obce a nově i mikropodniky, které v roce 2019 realizovaly dobrovolné aktivity s pozitivním dopadem na společnost.

Cenou za společenskou odpovědnost chce hejtmanka kraje Ivana Stráská poděkovat firmám, obcím a společnostem, které se zajímají o své okolí a vytvářejí svým zaměstnancům přátelské prostředí. Letos přibývá nová kategorie pro mikropodniky. „Chceme dát příležitost i malým firmičkám a živnostníkům. Společensky odpovědný přece může být i podnikatel, který pracuje sám na sebe a přitom je pro své okolí velmi prospěšný,“ řekla hejtmanka Jihočeského kraje Ivana Stráská s tím, že úspěch pomůže oceněným se zviditelnit mezi konkurencí, ale také motivovat ostatní. 

Přihlášení je velice jednoduché. Na webových stránkách jsou umístěny přihlášky včetně sebehodnotícího dotazníku. Ocenění je rozděleno do 8 kategorií – Podnikatelské subjekty, Organizace veřejného sektoru, Obce (všechny dle velikosti) a letos nově i mikropodniky do maximálně 10 zaměstnanců. Přihlášky lze zasílat až do 14. dubna. Poté budou vyhodnoceny a dne 26. května dojde k slavnostnímu vyhlášení oceněných v sále Zastupitelstva Jihočeského kraje v Českých Budějovicích. 

„Pod pojmem společenská odpovědnost lze chápat např. stanovení základních hodnot v organizaci, jejich dodržování a šíření; snaha vyjít vstříc zaměstnancům při hledání rovnováhy mezi pracovním a osobním životem; podpora místní komunity, ochrana přírodních zdrojů či životního prostředí,“ uvedla Michaela Novotná, ředitelka JAIP o.p.s. - partnerské organizace ocenění. 

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Ivana Stráská, Jihočeský kraj, 2019

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hejtmanka Ivana Stráská vyhlásila „Ceny hejtmanky Jihočeského kraje za společenskou odpovědnost“ za rok 2019  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.