Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

STARNET navyšuje rychlosti internetu na 300 Mbps a digitální televizi poskytuje zdarma

PR článek

STARNET pracuje na modernizaci sítě, která dosavadní klienty (i ty budoucí) bezesporu potěší. V Českých Budějovicích navyšuje rychlost na 300 Mbps. A to zdarma - měsíční cena se pro zákazníky nemění.

Je to bezesporu výrazný krok, protože v Česku je běžná průměrná rychlost zhruba 20 Mb/s. Tarif STARNETu s rychlostí 300 Mb/s za 250 Kč měsíčně ji tedy převyšuje patnáctkrát.

K navyšování dochází postupně v bytových i rodinných domech. Zákazníci jsou informování e-mailovou zprávou.

Aby si všichni užili vyšší rychlosti internetu, doporučuje se použít router s rozhraním 1 Gbps a podporou normy 802.11ac. STARNET ho má k dispozici, přičemž ho věrným zákazníkům poskytuje se slevou 1100 korun. Více o routeru od STARNETu naleznete na jejich webových stránkách.

Televize STARNET nyní zdarma

STARNET také nabízí Mazanou TV, kterou je nyní nově možné sledovat na smart televizích pomocí aplikace. Konkrétně jde o smart televize značky Samsung od roku výroby 2017 nebo televize s operačním systémem Android TV od verze 5.0. Na dalších značkách se pracuje. Samozřejmě nadále zůstávají i všechny předchozí možnosti, tedy set-top box, aplikace pro mobilní telefony a webové rozhraní pro sledování televize na počítači či notebooku.

V nabídce je mimo jiné tarif PROMO, který umožňuje zákazníkům STARNET používat Mazanou STARNET TV zdarma, pouze s omezením archivu a dalších funkcí, které ale nemají vliv na sledování televizních programů. Nabídku tarifu PROMO stačí aktivovat po přihlášení ve webovém rozhraní nebo v aplikaci.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Starnet, internet, rychlost, novinka, televize, STARNET, s.r.o., České Budějovice, Česko, Samsung, Android TV

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

STARNET navyšuje rychlosti internetu na 300 Mbps a digitální televizi poskytuje zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.