Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte členství GOLD do Sportcentra Delfín

PR článek

Příjemné a inspirující prostředí, moderní design, špičkové vybavení. To jsou základní vlastnosti, které odlišují Sportcentrum Delfín od klasických fitness center. Proto si také Delfín za více jak 15 let své existence vytvořil velmi dobré jméno a stal se pro mnoho členů jedinečnou destinací, kde pravidelně pečují o své zdraví.

Sportcentrum Delfín nabízí pestrou nabídku vybavení a systémů pro silový trénink, cardio trénink včetně řešení pro takzvaný core trénink a funkční trénink. Samozřejmostí je také široká nabídka našich sálových lekcí, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám všech členů. Patří sem lekce Alpinning, Kinesis, TRX, Bosu, jógy, Pilates, kruhového tréninku, Spinningu a mnoha dalších.

V portfoliu služeb fitness centra naleznete také squash, solárium, služby výživového poradenství, fyzioterapie (včetně rázové vlny), masáže, EMS trénink nebo dětský koutek.

První návštěva je zcela zdarma, proto se přijďte osobně přesvědčit, jak to ve Sportcentru Delfín vypadá a zapojte sport do svého každodenního života.

Soutěž o členství GOLD ve Sportcentru Delfín a další ceny

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou čtenáři získat skvělé ceny od Sportcentra Delfín. První cenou je členství GOLD v hodnotě 16 680 korun. Druhou cenou je SQUASH karta v hodnotě 2 tisíc korun a třetí je karta do SOLÁRIA v hodnotě tisíc korun. Stačí jen do 16. února do 16 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Soutěž skončila! Ceny vyhrává Hana Sýkorová, Adéla Zvonařová a Vojtěch Hanzlík. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Delfín, sportcentrum, sport, fitness, soutěž, trénink, Ems AG

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte členství GOLD do Sportcentra Delfín  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.