Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

McDonald’s funguje i nadále, ale s omezením

PR článek

Vláda kvůli koronaviru vyhlásila minulý týden stav nouze, od víkendu pak uzavřela restaurace a řadu obchodů. Některé restaurační řetězce sice v Českých Budějovicích fungují dál, musely ale přikročit k několika omezením. Příkladem je McDonald’s na Strakonické ulici, který prodává jídlo i nyní.

I během nařízení o omezeném pohybu občanů si mohou hladoví Jihočeši dopřát svůj oblíbený burger. Restaurační řetězec McDonald‘s sice nemohou navštívit uvnitř, ale po cestě z práce či do práce se mohou zákazníci ve svém vozidle zastavit u okýnka McDrive, které funguje nadále. Stejně tak si mohou nechat dovézt jídlo až domů díky službě McDelivery s partnerským Dáme jídlo.

Místo tří restaurací jenom jedna

Konkrétně v Českých Budějovicích je momentálně otevřena pouze jedna restaurace místo tří. Restaurace na Lannově a Pražské třídě jsou od soboty 14. března kvůli nařízení vlády uzavřeny. V městě ale stále funguje restaurace na Strakonické ulici, která ovšem omezila svůj provoz a sáhla k bezpečnostním opatřením, stejně jako ostatní jihočeské pobočky McDonald’s v Táboře, Písku a Mitrovicích.

„Zdraví a bezpečnost našich zaměstnanců, zákazníků a veřejnosti je pro nás na prvním místě. Proto plně respektujeme všechny kroky nařízené vládou a i nadále v naší restauraci platí zvýšená hygienická opatření. Zaměstnanci si pravidelně desinfikují ruce a dotýkané prostory v rámci kuchyně a snaží se o co nejmenší kontakt při výdeji jídla přes okénko,“ upřesňuje Michal Mládek, franšízant provozující českobudějovickou restauraci McDonald’s ve Strakonické ulici, a dodává: „Jsme proto velice vděční firmě TEXSR a panu Martinu Kubovi, že zdarma poskytli roušky pro obsluhu McDrive v jihočeských restauracích.“

Káva nebo nápoj pro všechny policisty, hasiče a záchranáře zdarma

Restaurační řetězec McDonald’s se do boje proti koronaviru pustil po svém. Od pondělí 16. března začal u okénka McDrive nabízet všem záchranným složkám kávu či jakýkoliv jiný nápoj zdarma. Tímto činem jim chce poděkovat za důležitou práci, kterou v posledních dnech odvádějí.

„Vážíme si neúnavné práce všech členů Policie ČR, městské policie, hasičů a integrovaného záchranného systému. Proto je chceme v této náročné situaci alespoň trochu podpořit. Všichni, kteří se zastaví u jakéhokoliv výdejního okénka McDrive v Česku, si mohou vyzvednout kávu nebo jakýkoliv nápoj zdarma,“ říká Zuzana Svobodová, ředitelka PR a komunikace společnosti McDonald’s.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky McDonald's, koronavirus, omezení, České Budějovice, restaurace, jídlo, nápoj, DámeJídlo, Martin Kuba, Michal Mládek, Policie České republiky, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Šimánek

Sice dobrá práce, ale mimo čb. Nedovedou Dovést.

Středa, 18. března 2020, 12:31Odpovědět

McDonald’s funguje i nadále, ale s omezením  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.