Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

René Vydarený podepsal smlouvu a na jihu Čech přidá i jedenáctou sezonu

Sice pochází ze Slovenska, ale na jihu Čech už je dávno doma, stejně jako v sestavě Motoru. A v té nebude chybět ani v další, tentokrát extraligové, sezoně! René Vydarený podepsal smlouvu na ročník 2020-21 a přidá do své bohaté sbírky už čtrnáctý rok v české nejvyšší soutěži.

Jeho zkušnosti jsou na ledě hodně vidět. V sezoně 2018-19 byl nejlepším hráčem celé Chance ligy v bilanci +/- bodů a v té uplynulé se před něj v této statistice dostal pouze jeho spoluhráč Pavel Pýcha.

Zároveň si Vydarený v 38 letech vytvořil i svůj sezónní rekord v kanadském bodování. Proč tedy končit, když se daří? „Život v hokejové kabině mě stále baví a díky němu si připadám pořád mladý. Jsem tedy moc rád, že jsme se s trenéry a vedením dohodli na prodloužení smlouvy i pro extraligu," popsal své dojmy po podpisu smlouvy vicemistr světa z roku 2012.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky hokej, Motor, René Vydarený, Česko, Madeta Motor České Budějovice, Slovensko, 1. česká hokejová liga, Pavel Pýcha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

René Vydarený podepsal smlouvu a na jihu Čech přidá i jedenáctou sezonu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.