Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

První samoobslužné sklady v Budějovicích aneb nepřeskládávejte, ale skladujte

PR článek

Hodně věcí, málo místa. To zná každý řemeslník, firma i domácnost. K vám se nevejdou a za obrovské sklady, které nevyužijete, je škoda platit. V Českých Budějovicích proto začal před rokem fungovat areál se samoobslužnými skladovými prostory o velikosti od 3,3 do 13,8 metrů čtverečních.

Skladovací kóje jsou vám k dispozici nonstop

Takzvané self-storage prostory existují už řadu let v zahraničí, kde se těší velké popularitě. Několik jich najdeme také ve velkých městech České republiky, a jeden i v jihočeské metropoli. Areál o rozloze 3 200 m2, který leží v ulici U Sirkárny v Českých Budějovicích (naproti Agrozetu), nabízí živnostníkům, domácnostem i firmám možnost uschovat nástroje, zařízení a další vybavení a majetek v samostatných skladových kontejnerech. K dispozici jsou i parkovací místa pro uskladnění lodí či karavanů.

Areál je uzavřený a pod neustálým kamerovým dohledem. Nájemníkům jsou skladové kóje dostupné nonstop, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Prostory si můžete pronajmout na libovolně dlouhou dobu podle toho, jak potřebujete. Navíc se k nim pohodlně dostanete autem, na kole i MHD.

Nabízené služby:


Pronájem samoobslužných skladů
Nákladní taxi
Prodej obalových materiálů

Jestli i vy hledáte skladové prostory, neváhejte. Přijďte si vše prohlédnout a zjistit, jaké výhody vám samoobslužné sklady přinesou.

Provoz v době koronavirové krize

Provoz samoobslužných skladů pro klienty je neomezený! Otevírací doba pro veřejnost, vždy v úterý od 9 do 17 hodin, je do odvolání přerušena. Po telefonické domluvě je však možné si sklad pronajmout. K dispozici je majitel a provozovatel samoobslužných skladů Daniel-Andreas Kremzow, který vás provede, seznámí vás s tím, jak sklady fungují, a zodpoví všechny vaše dotazy ohledně prostor, podmínek pronájmu a dalších záležitostí týkajících se areálu.

Nákladní taxi, nákladní doprava s dodávkou do 3,5 tun

Pokud nemáte dostatečně objemné auto a potřebujete něco odvézt, tak se vám může vedle samotných skladu hodit i nabízená služba nákladního taxi pro přepravu věcí do skladu, ale i přeprava objemnějšího nákupu jako jsou například bílé spotřebiče nebo nábytek k vám domu. To platí i pro přepravu zboží a materiálů pro malé a střední firmy.

Prodej obalový materiálů pro uskladnění a stěhování

Ne všechno máme řádně zabalené tak, abychom to mohli ihned uskladnit, proto firma Kremzow nabízí i kvalitní obalový materiál pro uskladnění a stěhování. V sortimentu najdete stěhovacích krabice s nosností do 50 kg, bublinkovou folii, stěhovací deky a další. Objednat můžete pohodlně v e-shopu a nechat si vše dovézt rovnou domů, odpadne vám díky tomu shánění obalového materiálu v hobbymarketech a přeprava.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky samoobslužné sklady, České Budějovice, sklad, self-storage prostory, materiál, Česko, koronavirová krize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První samoobslužné sklady v Budějovicích aneb nepřeskládávejte, ale skladujte  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.