Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Českobudějovické knihkupectví Kopp: Konečně otevíráme a na všechny se už moc těšíme

PR článek

Že už se nemůžete dočkat, až konečně vyrazíte do knihkupectví a domů si přinesete nějaký ten tištěný poklad? Dnes nastal ten den! Opatření v boji proti koronaviru se postupně uvolňují, a tak mohlo v pondělí 27. dubna otevřít i českobudějovické knihkupectví Kopp, které naleznete v ulici Šumavská blízko nemocnice.

„Už se na všechny návštěvníky moc těšíme! Máme pro ně nachystanou rozmanitou nabídku, v níž nechybí ani různé regionální specialitky. No a samozřejmě mohou počítat i s úsměvem naší milé paní knihkupkyně,“ říká provozovatel obchodu Pavel Kopp a dodává, že v prodejně budou zavedena antivirová opatření. U prodejního pultu bude zástěna z plexiskla a prostory se budou pravidelně dezinfikovat.

Kopp je všeobecné knihkupectví, které nabízí beletrii, regionální literaturu z jižních Čech i Šumavy, dětské knihy, obrazové knihy, odborné knihy - zdravotnické, psychologické, výchovné, pedagogické, jazykové učebnice. „Dále u nás zájemci naleznou cizojazyčnou literaturu, historii, fakta, cestopisy, právo a zákony, esoteriku, kuchařky a tak dále. Nabídka je skutečně rozmanitá a já věřím, že si každý přijde na své. K dispozici máme i učebnice a pracovní sešity, po kterých je v této době velká poptávka,“ dodává Pavel Kopp, který vedle knihkupectví provozuje i stejnojmenné nakladatelství, jehož tituly jsou samozřejmě také k dostání. Zakoupit si tedy můžete mimo jiné Putování městem České Budějovice od Jana Schinka, Šumavské povídání od Jaroslava Pulkrábka nebo Výstřely na šumavské hranici od Pavla Moce.

Knihkupectví Kopp provozuje také e-shop na adrese www.knihykopp.cz. Najdete zde celkem šest tisíc titulů, které jsou skladem, tudíž ihned k dispozici. Objednávka je vždy vyřízena obratem.

V knihkupectví, které je dobře dostupné i městskou autobusovou dopravou, také funguje pobočka Zásilkovny – výdej a příjem balíků.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky knihkupectví, Kopp, koronavirus, Pavol Kopp, kniha, Zásilkovna, Jihočeský kraj, Šumava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Regina Říhová

Nejlepší knihkupectví v Evropě :)

Pondělí, 27. dubna 2020, 18:02Odpovědět

Českobudějovické knihkupectví Kopp: Konečně otevíráme a na všechny se už moc těšíme  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.