Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus zahájil prodej jídel přes okénko restaurace

PR článek

Jíst se musí i v dobách nouzových, proto se Globus České Budějovice rozhodl obnovit denní nabídku teplých jídel i prodej tolik oblíbené sekané v housce. Vše v souladu s vládními nařízeními – prodávají totiž „přes okénko“ restaurace.

„Kuchaři v naší Restauraci Globus vlastně nikdy vařit nepřestali. Máme přes tři sta zaměstnanců a ti potřebují teplé jídlo. Od začátku nouzového stavu jim stravu zajišťujeme zdarma, protože za to, jak se během posledních týdnů snaží zvládnout všechen stres a ztížené pracovní podmínky, jim patří velký dík,“ říká ředitel budějovického Globusu Lumír Jung.

Globus nabízí balená hotová jídla, která jsou k dispozici v chladících boxech přímo na prodejní ploše hypermarketu nebo možnost objednání teplých jídel z Restaurace Globus přes službu Dáme jídlo. Nyní tuto nabídku doplňuje také o prodej teplých a chlazených jídel zvenku restaurace Globus.

„Zjistili jsme, kolik zákazníků postrádá třeba sekanou v housce z našeho řeznictví nebo teplou pizzu, kterou jsme prodávali v restauraci. Teď už si i pro tyto výrobky mohou zase přijet,“ usmívá se Lumír Jung.

Kuchaři sestavili seznam obsahující na sedmdesát jídel tak, aby si v nabídce restaurace vybral každý. Aktuální denní menu naleznete vždy u prodejního okénka, které bude otevřené každý den od 10 do 18 hodin.

Plexisklo chrání zákazníka i prodavačky

„Ještě před půl rokem by mě ani ve snu nenapadlo, že budeme kvůli bezpečnosti dělit pokladní od zákazníků, dezinfikovat nákupní vozíky po každém použití, nebo šít roušky a nosit je na veřejnosti. Toto jaro se vymyká všemu, co jsem za dobu působení u Globusu zažil,“ říká ředitel.

Co se týče samotného nákupu v Globusu České Budějovice, stále platí, že nejjednodušší a nejbezpečnější je nakupování s mobilní aplikací Můj Globus nebo se službou Scan&Go.

„Scan&Go skenery, všechny povrchy na ploše prodejny i v zázemí hypermarketu pravidelně čistíme. Po každém zákazníkovi navíc dezinfikujeme nákupní vozíky a pravidelně čistíme také kliky i madla,vyjmenovává ředitel Globusu.

Na mnoha místech v hypermarketu Globus také najdete stojany s dezinfekčním přípravkem a jednorázovými rukavicemi. Pro bezpečnost zákazníků zde dělají maximum.

Nákupní zóna zase ožívá

Jak se postupně rozvolňují vládní opatření, ožívá i nákupní zóna v Globusu a v sousedícím Nákupním centru Géčko.

Otevíráme zpět náš řeznický shop, připravujeme otevření pekařského shopu a brzy také prodej zmrzliny, kterou si sami v našem hypermarketu vyrábíme. Samozřejmě budeme nadále dodržovat veškeré hygienické podmínky tohoto prodeje. I tak máme radost, že se vše postupně může vrátit do starých kolejí,“ informuje o nejbližších plánech ředitel Globusu Lumír Jung a na závěr připojuje ještě jednu prosbu: „Ať už vyrazíte na nákup kamkoliv, buďte na sebe opatrní a ohleduplní k sobě i k zaměstnancům obchodu. My v Globusu děkujeme za vaši přízeň i v těchto náročných časech a přejeme vám především zdraví.“

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, jídlo, restaurace, koronavirus, České Budějovice, DámeJídlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drevjaney Petr

Dnes jsem tak šťastný, potkal jsem na internetu dobrou ženu z České republiky, která mi nabídla půjčku 900 000 Kč Rozhodl jsem se zde podělit o své svědectví, aby ji mohl kontaktovat každý, kdo hledá naléhavou půjčku. Slibuji, že toho nebudete litovat. kontaktujte ji e-mailem: mhorackova04@gmail.com

Čtvrtek, 21. března 2024, 12:15Odpovědět

Globus zahájil prodej jídel přes okénko restaurace  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.