Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete děti dostat od sociálních sítí do skutečného světa a naučit je něco nového? Zkuste příměstské tábory

PR článek

Budějcký Fight club připravi na léto příměstské tábory. Děti tak získají krásné zážitky v kolektivu vrstevníků a naučí se spoustu zajímavých nejen sportovních dovedností. První běh začíná už 6. července.

„Budeme chodit do parků, na koupaliště, pojedeme na celodenní výlet, naučíme se základy první pomoci. Při deštivém počasí můžeme využít unikátní prostory klubu se 4 cvičebními zónami i prostorem k tvoření,“ přibližuje Monika Kudláčková z Fight clubu.

První den každý dostane táborové tričko a na konci certifikát o ukončení a splnění všech úkolů, které během tábora budeme plnit. Nově jsme zařadili zážitkové aktivity z interkulturního a globálního rozvojového vzdělávání a pohybovou terapii.

První běh 6.-10. července

Kung-fu pandy budou procvičovat obratnost na překážkových drahách, jíst hůlkami (podpora jemné motoriky) a vařit nadýchané čínské knedlíčky. Dozví se hodně o historii a přírodě celé Asie, vyzkouší si namalovat své jméno pomocí kaligrafie a postoupí náročný trénink šaolinských mnichů.

Druhý běh 3.-7. srpna

Na cestě samuraje se kromě bojových umění, také procvičíme v přípravě suši, šermu, střelby s japonským lukem, kaligrafii, skládání origami a zúčastníme se čajového obřadu. Důraz bude kladen na etiku, koncentraci a přesnost.

Třetí běh 10.-14. srpna

Ninja želvy se sami naučí upéct oblíbenou neapolskou pizzu a od mistra Třísky se dozví mnoho informací o tradičním okinawském sebeobranném systému kobudo a procvičí si obratnost v ovládání tonfy, saie, tyče a meče a no a také mnoho informací renezančních umělcích střední Itálie ( Leonardo, Michelangelo, Donatello, Rafaelo). Ninja musí být také velmi obratný proto se naučíme nové triky z gymnastiky a parkouru.

Cena je 2 400 korun, sourozenci za 2 100 korun (v ceně je oběd, svačina, výlety - doprava a jízdné, tričko, certifikát, externí instruktoři, zdravotník, vstupy - bazén, hrad). Po přihlášení vám budou zaslány údaje k zaplacení na email případně do SMS. V případě, že by se příměstský tábor nemohl z důvodů změny zdravotní situace v ČR uskutečnit, bude celá částka vrácena na účet.

Rezervace probíhá volnou formou (jméno, příjmení, věk dítěte a kontakt) a vyřizuje je Monika Kudláčková prostřednictvím emailu nebo na telefonech 608 085  087, 724 754 337. Přihlásit své děti můžete také osobně na recepci klubu v DK Metropol.

Program ve spolupráci s ostatními trenéry klubu připravuje Petr Beníšek a Markéta Elich. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Fight club, příměstské tábory, děti, léto, příměstský tábor, Klub rváčů, Asie, Dům kultury Metropol, Itálie, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete děti dostat od sociálních sítí do skutečného světa a naučit je něco nového? Zkuste příměstské tábory  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.