Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Terno: Největší nabídka od místních výrobců

PR článek

V současné době upřednostňují zákazníci čím dál více nakupování kvalitních potravin vyrobených v regionu, ve kterém žijí. Supermarkety Terno, které dlouhodobě spolupracují s regionálními dodavateli, přinášejí zákazníkům největší nabídku od místních výrobců. Důkazem je nabídka českobudějovického Terna s více než 1 700 kvalitními potravinami z jihočeského regionu, mezi nimiž je v současné době 118 farmářských výrobků.

Nově mohou zákazníci českobudějovického Terna nakupovat vyzrálé bio hovězí maso z ekologických farem z Novohradských hor nebo třeba výrobky z mléka Anglonubijských koz z Farmy v Marinkách u Malého Ratmírova. Zákazníci regionální i farmářské výrobky na prodejní ploše každého supermarketu Terno snadno najdou. Tyto výrobky jsou značeny regálovými poutači Z našeho regionu a Farmářský výrobek. 

V jihočeských Ternech mohou zákazníci vybírat také vybrané oceněné výrobky v soutěži Chutná hezky Jihočesky. Českobudějovické Terno nabízí například Ovčí Bača sýr uzený na buku nebo Ovčí borůvkový jogurt ze Statku Horní Dvorce u Strmilova, Staročeský žitný perník z Pekařství Zliv, Roudenku ze ZP Malše Roudné nebo pivo Hulvát 12 od Jana Záhorky z Vodňan a další. 

Supermarkety Terno připravují pravidelně během roku na podporu prodeje regionálních a farmářských výrobků spotřebitelské soutěže. V měsíci červnu budou mít zákazníci možnost zapojit se do soutěže o Víkend na farmě, pokud v rámci svého nákupu nakoupí také farmářské výrobky. Další soutěž na podporu prodeje kvalitních potravin z regionu se bude konat v supermarketech Terno na podzim v září a říjnu 2020 a její podmínky budou opět jednoduché – stačí nakoupit potraviny označené logem Z našeho regionu a Farmářský výrobek v minimální hodnotě 200 korun a vyplnit soutěžní kupón.   

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Terno, nabídka, výrobci, potraviny, jídlo, soutěž, statek, Novohradské hory, Strmilov, Zliv, Roudné, Vodňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Terno: Největší nabídka od místních výrobců  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.