Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Supermani, muzikanti i vědci... Letní hry ve Viva Bambini potěší každé dítě

PR článek

Putování po galaxii, Supermanský tábor, Léto s flétnou… Ne, to nejsou názvy knih nebo filmů, ale příměstských táborů, které si pro děti na léto tradičně nachystala českobudějovická montessori škola Viva Bambini.

Putování městem (13. až 17. července)

První vlaštovkou bude putování po Českých Budějovicích. Že to zní fádně? Ale nikoliv, vždyť se naše město může pochlubit mnoha zajímavými místy, zákoutími či stavbami. Děti se seznámí s historií, pověstmi a celkově s prostředím, ve kterém vyrůstají. Také budou razit mince a vyrábět hrady! Kdejaký tatínek jistě bude závidět… Určeno dětem od 6 do 10 let.

Putování po galaxii (20. až 24. července)

Menší děti ve věku od 3 do 6 let si následně užijí putování po galaxii. Jaké příběhy se odehrávají tam, kam naše oko nedohlédne? Tato dobrodružná cesta vesmírem bude velkým zážitkem!

Léto s flétnou (27. až 31. července)

Poslední červencový příměstský tábor bude zaměřen na hudbu. Děti se budou učit na flétnu, hledat ztracené hudební klíče a také se dozví zajímavosti ze světa hudby. Kromě toho budou vyrážet na výlety do přírody a na konci předvedou rodičům koncert! Pro děti ve věku od 6 do 10 let.

Jungle Book – Kniha džunglí (3. až 7. srpna)

První srpnová letní hra bude zaměřena na výuku angličtiny a poznání zvířátek žijících v džungli, a to formou her, četby, písniček a aktivit v angličtině. Pro děti od 3 do 6 let.

Po stopách slavných objevitelů přírodních zákonů (10. až 14. srpna)

Tohle bude tábor pro malé objevitele a koumáky. Děti se mohou těšit na objevování všemi svými smysly, tvořivé, pohybové aktivity, výlety do přírody, zajímavé pozorování, experimenty a kouzla s vodou, vzduchem, svíčkou a další. V programu bude i jeden celodenní výlet. Pro děti od 3 do 6 let.

Supermanský tábor (17. až 21. srpna)

Poslední příměstský tábor potěší, jak název napovídá, malé Supermany. Čeká na ně týden plný dobrodružství a sportovní výzev, mimo jiné cesta na královnu jihočeských hor! Pro děti od 6 do 10 let.

Na Letní hry ve Viva Bambini je třeba se hlásit už nyní. Stačí využít formulář na webových stránkách školy, kde také naleznete další potřebné informace.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky letní hry, Viva Bambini, příměstské tábory, děti, příměstský tábor, galaxie, výlet, České Budějovice, kniha, Superman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Supermani, muzikanti i vědci... Letní hry ve Viva Bambini potěší každé dítě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.