Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených rodičů a dětí. Školka Viva Bambini je oblíbenou alternativou

PR článek

Na začátku stála kniha o montessori pedagogice. Ta Barboru Macháčkovou nadchla natolik, že se rozhodla, že právě toto je cesta, kterou bude chtít pro své dítě. A nejen pro ně. S kamarádkou založily v Českých Budějovicích montessori školku, která už vychovala mnoho dětí. Aby ne, vždyť funguje již od roku 2006. A jak že se jmenuje? Přece Viva Bambini!

„Stavíme na přátelství, zábavě a rodinné atmosféře. To je něco, čemu věříme,“ říká Barbora Macháčková a zdůrazňuje, že velkou výhodou je, že pod Viva Bambini spadá i základní škola, takže děti mohou plynule navázat. „Máme první i druhý stupeň, tudíž poskytujeme ucelené základní vzdělání.“

Ačkoliv je školka postavená na principech montessori pedagogiky, vyzobává si prvky i z ostatních pedagogických směrů. Vždy ale klade důraz na individualitu dítěte, jeho osobní rozvoj a zájmy. „Děti učíme naslouchat svým vnitřním pocitům a potřebám a zároveň podporujeme jejich vnitřní motivaci učit se novým věcem,“ dodává Barbora Macháčková.

Slovo, které Viva Bambini vystihuje snad nejlépe, je „pohoda“. Vše probíhá v naprosté harmonii, bez stresu. Zní vám to všechno hezky? Ještě pořád můžete své dítko zapsat na školní rok 2020/2021. Školka má poslední volná místa, takže tomu nic nestojí v cestě. Mrkněte na webovky, kde naleznete vše podstatné.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Viva Bambini, školka, děti, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených rodičů a dětí. Školka Viva Bambini je oblíbenou alternativou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.