Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Od zítra se v Budějcích otevře krytý bazén, fungovat bude v omezeném režimu

Návštěvníci dosud mohli využívat pouze letní plovárnu, která se veřejnosti otevřela koncem května. Od zítřejšího dne bude zpřístupněný i vnitřní bazén a sauna. Na vířivky, dětský bazén a parní komory si ale budeme muset ještě chvilku počkat.

Venkovní bazén navštěvují především kondiční plavci a sportovci. Voda v bazénu je totiž zatím chladnější a na nějaké dlouhé koupání to moc není. Kapacita letní plovárny byla navíc snížena na 280 návštěvníků. To se ale od zítra změní. Na venkovním bazénu se bude moci pohybovat 480 lidí. 

V omezeném režimu bude od zítra fungovat i krytý bazén. Jeho kapacita je snížena na 150 lidí. „V provozu bude padesátimetrový a skokanský bazén. Vířivky, dětský bazén a parní komory zůstanou i nadále uzavřeny,“ upřesnil ředitel Sportovních zařízení města Tomáš Novák

Během odstávky byl čas i na opravy, které se týkaly například odbavovacího sytému, tribuny, skokanské věže, hlavního přívodu páry, odtoků u sprch, podlahového topení i vzduchotechniky. Dočkají se konečně i milovníci saunování. Zpět do provozu totiž naskočí i sauna. 

Ohodnoť článek

Foto

Štítky plovárna, krytý bazén, otevření, sauny, omezení, České Budějovice, bazén, Tomáš Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od zítra se v Budějcích otevře krytý bazén, fungovat bude v omezeném režimu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.