Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na Vltavě se bude hrát volejbal pro Bazalku. Na hřiště nastoupí i tým Drbny

Centrum BAZALKA, o.p.s. pořádá ve spolupráci s Beach Ball arénou v Českých Budějovicích již devátý ročník benefičního turnaje v plážovém volejbale smíšených trojic. Akce se uskuteční v sobotu 13. června od 9:00 v areálu Beach Ball arény na sídlišti Vltava. Přihlášeno je třicet týmů.

Benefiční beach volejbalový turnaj má již mnohaletou tradici a v minulosti byla hlavní pořadatelkou známá českobudějovická zpěvačka a patronka Centra BAZALKA Martina Pártlová.

Po celý den je pro hráče zajištěno občerstvení. Startovné ve výši 1500 korun za tým bude v plné výši použito na pokrytí nákladů poskytování fyzioterapie klientům Centra BAZALKA. Fandit může přijít i veřejnost, vstupné je dobrovolné.

„I v dnešní nelehké době nás naši partneři z řad sociálně zodpovědných firem v Českých Budějovicích podrželi, aby přispěli na zajištění zázemí pro hráče a vůbec pro celou akci,“ říká jedna ze zakladatelek Centra BAZALKA Martina Koudelková. „Velice si vážíme toho, že se náš stacionář těší podpoře veřejnosti a lidem není péče o postižené děti lhostejná,“ dodává.

„Dává nám velký smysl spojit charitativní akci se sportovní událostí – sportovci obecně velice dobře chápou význam rehabilitace a myslíme, že je zahřeje právě i ten pocit, že přispívají na fyzioterapii našich klientů,“ vysvětluje Martina Koudelková. „Jsme také velice rádi, že akce se účastní i známé tváře – svůj tým postaví např. HC Motor nebo rodina Pražákových provozující Bistro Piano a Bistro Magdalene, uvidíme i tým Drbny,“ uzavírá.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Centrum Bazalka, volejbal, sport, charita, Vltava, VK Jihostroj České Budějovice, Martina Pártlová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Vltavě se bude hrát volejbal pro Bazalku. Na hřiště nastoupí i tým Drbny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.