Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Obchod Naše farma slaví první výročí

PR článek

Už rok si můžete kupovat čerstvé farmářské maso a další české speciality v útulném obchůdku v centru Českých Budějovic. Jedná se o unikátní projekt, který vznikl s láskou k dobrému jídlu a poctivému řemeslu. Koncept obchodu má na starosti Petr Šavel, kterého jsme vyzpovídali.

Představte nám obchod Naše farma a kde Vás zákazníci mohou najít?
Jsme farmářský obchod zaměřený hlavně na čerstvé lokální maso. Máme širokou nabídku bio vyzráleho hovězího masa z vlastního chovu. Dále prodáváme například sezónní bio zeleninu, mléčné produkty, řemeslné pečivo a další české výrobky od malovýrobců. Prodejnu najdete v ulici U Černé věže 17, České Budějovice. Objednávky a rezervace přijímáme buď telefonicky na čísle 603 248 457, e-mailem: petrsavel@jendobryjidlo.cz a nebo na webu www.jendobryjidlo.cz.

Jaký nabízíte sortiment hovězího masa?
Nabízíme kvalitní bio vyzrálé hovězí maso za příznivé ceny, vakuově balené. Najdete u nás nabídku klasického masa na vaření, jako je přední hovězí, plec, kýta, kližka, krk atd. Každý preferuje něco jiného. Hodně zákazníků si třeba chválí krk, protože je chutný a není suchý. Kýta je trošku sušší maso, ke kterému doporučuji špeky z durocha nebo mangalice. Nejvíce poptáváné je mleté hovězí, ve vyváženém poměru předního masa a tuku. Maso je namleté na střední hrubost. Dalším oblíbeným zbožím je kvalitní steakové maso. Preferujeme individuální přístup k zákazníkům. Poskytneme to nejlepší maso na grilování, oslavy či svatby. Na míru připravujeme T - bone, bifteky, líčka, pupek, váleček, karabáček a další.

Jaké další druhy masa máte v nabídce?
Nejdříve jsme se soustředili hlavně na hovězí maso, které si rychle našlo své zákazníky. Avšak byla poptávka i po jiných druzích masa. Postupně jsme přidali drůbeží maso. Nabízíme kvalitní farmářské kuřecí maso, šťavnaté stehenní a prsní řízky, či celá kuřata. Oblíbené je u nás i krůtí maso, které máme také v mleté formě. Objednat u nás lze husy, slepice na výživné vývary, poctivé kuřecí a krůtí šunky a tak dále. 

Horkou novinkou sortimentu je Přeštické vepřové maso, kde se jedná o 14. měsíců dobře živená prasátka z jižních Čech. Nabízíme kýtu, plec, krkovici, kotletu a vepřové mleté. Novinkou bude přední a zadní koleno.  K tomu děláme na míru 300g balíčky farmářského špeku na dochucení všech mas, které si u nás můžete zakoupit.

Nyní nám povězte něco o dalších vámi nabízených produktech.
Náš sortiment neustále rozšiřujeme. Nově jsme přišli s bio zeleninou z jihočeské farmy. Ráno se zelenina vytrhne ze země a už ten den je k dizpozici našim zákazníkům na prodejně. Možná je i rezervace bio bedýnky, což je dopředu připravený mix sezónní zeleniny. Tuto službu si naši zákazníci rychle oblíbili. 

Dále prodáváme dobré paštiky, mléčné výrobky (kravské, ovčí, kozí). Přidali jsme i nabídku pečiva z Českého Krumlova. Rozšířili jsme sortiment pivovaru Kamenice, máme přes dvacet druhů speciálů piva. Specializujeme se také na zdravou výživu, jako jsou bezlepkové potraviny, různé druhy kaší, oleje, ořechy, koření, pomazánky, marmelády, medy a jiné. V naší nabídce je momentálně okolo dvou tisíc položek.

Jakým způsobem vyhledáváte a podle čeho vybíráte výrobce produktů, které prodáváte? 
Díky tomu, že jsem zavážel zboží po celé republice, jsem získal spoustu kontaktů a objevil hodně šikovných lidí, kteří vyrábí své výrobky srdcem. Důležité kritérium pro mě je kvalita za příznivou cenu. Není mým cílem prodávat předražené potraviny. Chci, aby české výrobky byly cenově dostupné pro každého.

Kdo u vás nejčastěji nakupuje?
S naším sortimentem jsme zaměření na širokou skupinu zákazníků. Více u nás nakupují ženy, ale chodí k nám také profesionální sportovci. Největší radost mám ze zákazníků, co se zajímají o vaření a mohou si u nás nakoupit kvalitní ingredience za dostupnou cenu.

Jak jste se k tomuto oboru a konceptu dostal?
Vlastně trošku omylem. Před čtyřmi lety jsem při své práci v kanceláři začal prodávat český řemeslný cider, který mi tady do té doby chyběl. Přes pití, kdy jsem vyhledával kvalitní české nápoje, jsem se dostal až k jídlu. Nejprve jsem se soustředil na zavážení nápojů do restaurací a firem po Praze. Poté jsem zjistil, že mnoho jihočeských malovýrobců potravin má šanci prorazit i mimo jižní Čechy a začal jsem s nabízením a prodejem jejich výrobků. Stejně tak jsem postupem času i sem začal dovážet kvalitní české produkty. Vše do sebe začalo skvěle zapadat a pak už tomu chtěla jenom náhoda, aby vznikl koncept obchodu Naše farma.

Jaké další služby nabízíte a jaké máte vize do budoucna?
Neustále se snažíme rozšiřovat nabídku a zlepšovat služby. Nově jsme otevřeli e-shop www.jendobryjidlo.cz, zde si lidé mohou pohodlně objednat potraviny z domova, buď k osobnímu vyzvednutí nebo s rozvozem. Další novinkou je výživové poradenství, kde poskytujeme klientele po celé České republice výživové plány se zaměřením na low-carb a další druhy diet. Prémiová služba je vytváření výživových balíčků na míru. Chystáme také nový blog o vaření a vzdělávání o jídle s recepty a recenzemi produktů. Nejen v období Vánoc jsou populární poukazy a dárkové koše, dělané individuálně pro firmy nebo jednotlivce.

Soutěž o poukázku na na nákup v prodejně v hodnotě tisíc korun

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát poukázku v hodnotě tisíc korun. Stačí jen do středy 24. června správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Výherce byl informován! 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Naše farma, obchod, Petr Šavel, rozhovor, soutěž, maso, České Budějovice, Jihočeský kraj, Česko, Praha, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Obchod Naše farma slaví první výročí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.