Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rekonstrukce Nerudovky pokračuje. Práce na dalším úseku začnou tento týden

Už tento týden začne další část rekonstrukce Nerudovy ulice. V dalším úseku dojde k výměně potrubí, úpravy silnice, chodníků a veřejného osvětlení. Práce potrvají až do listopadu. Do té doby budou muset řidiči počítat s úplnou uzavírkou této části Budějc.

Rekonstrukce tentokrát čeká Nerudovu ulici v úseku Jírovcova – Klaricova. „Stávající kanalizační a vodovodní řad bude nahrazen novým potrubím vyhovujících parametrů včetně přípojek. Současně v rámci stavby budou realizovány úpravy komunikace, chodníků včetně odvodnění a veřejného osvětlení,“ uvedl náměstek primátora Petr Holický.

Během oprav budou muset řidiči počítat s úplnou uzavírkou rekonstruované části ulice. Vjezd bude umožněn pouze vozidlům hasičů a zdravotníků. „Svoz komunálního odpadu bude zajišťovat zhotovitel stavby a svozové dny se nemění. Průchodnost obyvatel bude umožněna po celou dobu stavby,“ dodal Holický.

Přípravné práce začnou už ve středu 29. července a potrvají do listopadu 2020. Práce vyjdou na necelých 12 milionů korun.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky rekonstrukce, Nerudova ulice, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce Nerudovky pokračuje. Práce na dalším úseku začnou tento týden  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.