Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Staň se kapitánem s Budějckou Drbnou

PR článek

V Námořním centru KWS připravili pro čtenáře Budějcké Drbny akční nabídku. Na kapitánské kurzy na Mezinárodní průkaz vůdce rekreačního plavidla, a to ve všech kategoriích: M – motorové čluny, C – příbřežní plavba na moři do jedné námořní míle od pobřeží a S - plachetnice můžete získat slevu patnáct procent.

Sleva platí také na průkaz, který již mají v akční nabídce, a který obsahuje všechny kategorie M+C+S. Pro získání slevy stačí do objednávky kapitánského kurzu napsat KAPITÁNEM S DRBNOU.

Poptávku na kurz zašlete na email uvedený na webových stránkách Námořní centrum KWS. Společně s kontaktními údaji jsou na webu veškeré informace o kurzu a cenách. Akce se vztahuje na kurzy v termínech: 28.-29. srpna a 18.-19. září.

Proč si dělat kapitánský kurz v Námořním centru KWS?

Námořní centrum KWS má profesionální přístup, propracovanou metodiku výuky, vlastní flotilu lodí v Česku a v Chorvatsku. Zabývají se komplexní přípravou pro budoucí kapitány.

Pro uchazeče jsou připraveny benefity:
závěsný motor na Byboat
(malý člun na plachetnici) v ceně 80 € zdarma na první pronájem (charter) lodi z naší flotily v Chorvatsku.
10% sleva na první pronájem (charter) lodi na Lipně. 
Sleva 1000 Kč na první kondiční plavbu na plachetnici v Chorvatsku.
​10% sleva na zapůjčení motorového člunu KWS Adventure V 650.

„Uvědomujeme si, že průkaz VMP je často první seznámení s problematikou vedení lodě a tomu také odpovídá metodika výuky teorie i praxe, kdy spolupracujeme pouze s profesionály, jakým je např. kapitán Pavel Burkert, držitel námořního průkazu nejvyššího stupně Velitel jachty oceánské plavby (Yachtmaster Ocean),“ říká za tým KWS Petr Ciboch.

Praktická část se pluje na vlastních lodích. „V naší flotile jsou lodě, na kterých budete na vlastních plavbách opravdu plout," vysvětluje Ciboch.

Nejedná se o žádné rychlokurzy. Bezpečnost je pro KWS na prvním místě – budete vozit přátele, rodiny s dětmi.  Cílem společnosti je dobrá námořní praxe.

Zejména pro zájemce o vedení plachetnice na moři pořádají kondiční plavby na vlastních lodích, které kotví v chorvatském Zadaru - jedná se o poměrně intenzivní výcvik, díky kterému získáte sebevědomí a znalosti pro vedení lodi s vlastní posádkou. Nespornou výhodou je, že si můžete pronajmout loď, kterou již dobře znáte. Na lodích jsou profesionální instruktoři s námořní kapitánskou licencí B nebo A.

„Na našich seminářích probíráme teorii více do hloubky, abyste pak získané znalosti mohli použít při vaší plavbě – meteorologie, trimování plachet, zdravověda či kurzy na vysílačky,“ přibličuje Petr Ciboch.

Aktuální informace můžete sledovat také na Facebookovém a Instagramovém profilu KWS Marine. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky KWS, kapitán, loď, plavba, Drbna.cz, plachetnice, Chorvatsko, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Staň se kapitánem s Budějckou Drbnou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.