Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Big Summer Games od zítra na střeše IGY

PR článek

Největší obchodní a společenské centrum IGY v Českých Budějovicích bude hostit třídenní crossfitové závody BIG SUMMER GAMES, které se uskuteční na střeše nové budovy u fotopointu křídel od pátka do neděle 21.-23. srpna. V sobotu odpoledne navíc mohou návštěvníci změřit své síly s těmi největšími profíky v soutěži v páce v přízemí nové budovy na pasáži.

BIG SUMMER GAMES jsou pro všechny crossfiťáky vrcholem sezóny a jsou považovány za mistrovství republiky. První den je věnován soutěžícím z řad zásahových jednotek, další dny nejlepším atletům. Nový prostor a tribuny umožňují navýšení divácké kapacity, proto jsou srdečně zváni všichni, kteří chtějí atletům fandit a užít si nevšední podívanou za poslechu skvělých DJs Melvina Coxxe, Ramela nebo Jirky Ježka. Do Českých Budějovic dorazí jako hosté významné osobnosti světa Cross Fitu, mezi nimi např. Anabolic Horse, Jánko, Swaglift, Jakub Enžl a samozřejmě i organizátor her Václav Mráz.

Závodníci změří své síly v mnoha disciplínách kombinujících intenzivní intervalový trénink, vzpírání, plyometric, powerlifting, gymnastiku, kalisteniku, strongman a další cvičení.

První den – Policejní hry - budou soutěžit sportovci z řad zásahových jednotek, Útvaru pro ochranu prezidenta, Armády ČR a profesionální hasiči a městští strážníci. V další dnech soutěží TOP 200 atletů a atletek, kteří prošli kvalifikací. Vstupné je dobrovolné a veškerý výtěžek bude věnován na podporu českobudějovického Centra Bazalka.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky České Budějovice, IGY, Big Summer Games, atlet, střecha, Armáda České republiky, Útvar pro ochranu prezidenta České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Big Summer Games od zítra na střeše IGY  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.