Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rezidence Barunka nabízí luxusní a moderní byty v centru města k pronájmu v Hluboké nad Vltavou

PR článek

Láká vás bydlení poblíž krásného zámku, s přírodou na dosah, zároveň však dostupnými službami a krajským městem vzdáleným jen několik minut chůze? A co je neméně důležité – v luxusní novostavbě? V tom případě byste měli zaměřit pozornost na Rezidenci Barunka, která vznikla v ulici Boženy Němcové v Hluboké nad Vltavou. Byty jsou zde k dispozici k dlouhodobému pronájmu a zabydlet se můžete hned k 1. září.

„Rezidence stojí v příjemné a klidné lokalitě, ze které se nabízí krásný výhled na Munický rybník. O několik kroků dál se nachází ulice Masarykova, kde je například divadlo, kino, kavárny, restaurace či pošta. Zároveň chci zdůraznit, že ačkoliv se jedná o nadstandartní a polozařízené byty v luxusní novostavbě, je zdejší bydlení cenově dostupné,“ říká investor a dodává, že se mu zájemci mohou ozvat na telefonní číslo 777 563 193.

A jaké byty rezidence nabízí? 1KK, 2KK a 3KK, kdy byty mají rozlohu 39,5 až 95 metrů čtverečních. Jak zaznělo výše, jedná se o polozařízené bydlení, znamená to například, že kuchyňská linka je moderně vybavená včetně myčky nádobí, indukční desky a dalších vestavných spotřebičů. Stejně tak koupelna je zcela zařízena. Celý dům je vytápěný podlahovým topením a obývací pokoje mají plovoucí podlahy. „Některé byty mají zároveň terasu s výhledem. Byty v přízemí naopak příjemný travnatý dvorek v soukromí.  Ke všem pak náleží sklípek a samozřejmostí jsou parkovací rezidenční místa, chráněné el. branou, což je další velká výhoda,“ upozorňuje investor.

Zkrátka… pokud chcete bydlet v novém a moderním bytě, v klidné lokalitě, blízko krásného zámeckého parku a zámku, který přitahuje turisty z celého světa, jste na správné adrese.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Rezidence Barunka, pronájem, byty, Hluboká nad Vltavou, bydlení, Božena Němcová, příroda, zámek, centrum města, Munický rybník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rezidence Barunka nabízí luxusní a moderní byty v centru města k pronájmu v Hluboké nad Vltavou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.