Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Heluz uspořádal jazykový tábor pro děti zaměstnanců

PR článek

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. pamatuje na vzdělání a rozvoj nejen svých zaměstnanců, ale i jejich dětí. O prázdninách proto už podruhé uspořádala v Dolním Bukovsku příměstský jazykový tábor, na kterém se 24 dětí učilo anglicky s rodilým mluvčím, ale i sportovalo.

Ve spolupráci s českobudějovickou jazykovou školou Lingo, která vyslala tři lektory včetně rodilého mluvčího, byl pro děti přichystaný velmi zajímavý program s názvem „SUMMER 2020 - MOVIE WEEK "Become a star".  Výuková část probíhala v prostorách ZŠ a MŠ v Dolním Bukovsku, která pro tábor zapůjčila prostory.

Děti byly rozděleny do tří skupin dle úrovně angličtiny, ale trávily společně hodně času i venku na místním hřišti, kde hrály různé hry. Dle reakcí dětí a rodičů se všem tábor velmi líbil, děti si ho moc užily a spoustu se toho i naučily. Rodinná firma HELUZ chtěla podpořit děti našich zaměstnanců v jazykovém vzdělávání, aby si příjemnou formou uvědomily, jak je znalost cizího jazyka v dnešní době důležitá.  A současně tím pomoci zaměstnancům-rodičům, kteří nemuseli alespoň jeden týden o prázdninách řešit program pro děti.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Tradice této rodinné firmy spadá až do roku 1876, kdy Jan Řehoř v Dolním Bukovsku postavil první žárovou pec a z vytěžené hlíny vypálil první cihly. Dnes má společnost HELUZ výrobní závody kromě Dolního Bukovska ještě v Hevlíně a Libochovicích, kde vyrábí kompletní stavební systém HELUZ zahrnující obvodové i vnitřní cihelné bloky, včetně cihel s nejlepšími tepelně izolačními vlastnostmi na trhu řady HELUZ FAMILY 2in1 pro nízkoenergetické a pasivní domy. Společnost HELUZ v roce 2017 na trh uvedla i první kompaktní broušenou AKU cihlu sendvičové skladby cihla-minerální vlna-cihla se vzduchovou neprůzvučností Rw=57 dB při celkové tloušťce 21 cm pod názvem HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená. Revoluční novinkou je tekutá, předem připravená silikátově-disperzní malta HELUZ SIDI pro efektivnější zdění, která se nanáší systémovým válečkem jako při malování. Novinkou roku 2020 je PŘEKLAD HELUZ FAMILY 3in1 nosný s variabilním vnitřním prostorem pro umístění venkovní stínicí techniky, který je určen pro jednovrstvé zdivo z cihel HELUZ FAMILY a HELUZ FAMILY 2in1. Sortiment dále tvoří ploché překlady, keramické stropy, komínové systémy a speciální tvarovky.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Heluz, společnost, jazykový tábor, Dolní Bukovsko, cihla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Heluz uspořádal jazykový tábor pro děti zaměstnanců  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.