Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová kniha ukáže krásy Českobudějovicka z výšky

PR článek

Krásy hlavního města regionu Českých Budějovic i širokého okolí bude mapovat nová publikace Českobudějovicko z nebe zlínského CBS Nakladatelství. Na více jak sto stranách si tak lidé budou moci prohlédnout svůj region z ptačí perspektivy, a to již v první polovině příštího roku.

Pohledy z letadla v teple domova

„Když se řekne region Českobudějovicko, jako první se mi vybaví samotné České Budějovice s náměstím Přemysla Otakara II., barokní Samsonova kašna a pozoruhodná barokní radnice,“ popisuje oblast regionální projektový manažer Michal Andráško. Nedílnou součástí tohoto regionu je i město Hluboká nad Vltavou s největším lákadlem pro návštěvníky zámkem Hluboká.

Pastvou pro oči je celá řada významných přírodních, kulturních a uměleckých památek. Mezi nejznámější a nejvíce navštěvované zajímavosti patří bývalý lovecký zámek Ohrada u Hluboké nad Vltavou, v němž je Národní zemědělské muzeum, či nejstarší sakrální stavba v okrese – Hosín.

Široký okruh čtenářů

Kniha Českobudějovicko z nebe vzniká ve spolupráci s obcemi, městy, firmami, školami a dalšími institucemi. „Tito partneři knihy se tak mohou v knize prezentovat, vyjádřit svoje propojení s regionem Českobudějovicka a zviditelnit se nejen ve svém okolí. Kniha je navíc trojjazyčná a proto se jako dárek dostává často i za hranice naší republiky,“ vysvětluje obchodní ředitelka CBS Nakladatelství Blanka Imramovská.

Knihu tak mohou obdivovat a stále se k ní vracet jak místní občané a patrioti, tak třeba bývalí žáci školy, senioři, ale i turisté nebo obchodní partneři. „Do knihy je stále ještě možné se zapojit. Rozsah knihy je však omezen, a proto je třeba se s námi včas spojit. Nejjednodušší je kontaktovat přímo Michala Andráška, a to na telefonním čísle 604 243 295 a nebo prostřednictvím e-mailu andrasko@cbs-cesko.cz,“ dodává Blanka Imramovská.

Kniha z každého regionu

Knihy v edici Česko z nebe neustále přibývají. Více jak 60 titulů je již vydaných a k dostání u partnerů projektů, v knihkupectvích a na e-shopu CBS Nakladatelství.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kniha, Českobudějovicko, novinka, okres České Budějovice, CBS, České Budějovice, Zámek Hluboká, Přemysl Otakar II., Národní zemědělské muzeum, Lovecký zámek Ohrada, Česko, Hosín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová kniha ukáže krásy Českobudějovicka z výšky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.