Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hypermarket Albert v Mercury zůstává otevřen i po následující neděle

PR článek

Hypermarket Albert v českobudějovickém DOC Mercury zůstává otevřen také po následující neděle. Hypermarket v dopravně obchodním centru Mercury na ulici Nádražní je jediným Albertem v republice, který zůstane v tyto dny otevřen. Právě o nedělích využije výjimky stanovené nařízením vlády, protože je umístěný v dopravně obchodním centru.

Hypermarket Albert v českobudějovickém DOC Mercury byl také jediným, který zůstal otevřený ve státní svátek. „V tomto případě, kdy vláda přímo nenařídila otevírací hodiny, máme vzhledem k nouzovému stavu možnost vlastního rozhodnutí. Jsme rádi, že můžeme poskytnout kolegům pracujícím na prodejnách čas k odpočinku se svými rodinami,“ popisuje Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodů Albert.

„Věnujeme mimořádné úsilí, aby prodejny zůstaly bezpečným místem k nákupu pro naše zákazníky a bezpečným místem k práci pro zaměstnance. V prodejnách dbáme v maximální možné míře na dodržování všech preventivních hygienických pravidel. Každý měsíc investujeme desítky milionů korun do ochranných prostředků a sanitací již od začátku koronakrize,“ vysvětluje Jiří Mareček.

Uzavření obchodů v neděli jen zvýší koncentraci lidí v jiné dny, říká svaz

Omezení otevírací doby obchodů a zákaz prodeje v neděli bude mít podle prezidenta Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR Tomáše Prouzy za následek zvýšení koncentrace lidí v obchodech v jiné dny. Potvrdily to podle něj zkušenosti zemí, které v...

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky České Budějovice, opatření, nařízení, Albert, Albert Česká republika, DOC Mercury, a.s., koronavirová krize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hypermarket Albert v Mercury zůstává otevřen i po následující neděle  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.