Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

První meta splněna. Na vznik nové investigativní internetové televize se zatím vybralo přes 700 tisíc korun

Tvůrcům investigativního pořadu Černota nebo podcastu U Kulatého stolu se podařilo překonat první metu v rámci crowdfundingové kampaně na vznik nové internetové televize s názvem Vize. Za prvních devět dní projekt podpořilo přes 600 lidí a podařilo se vybrat více než 700 tisíc korun. Kampaň a HitHitu pokračuje. Přispět můžete ještě během nadcházejících dvou týdnů.

Každý, komu nejsou lhostejná témata, které ovlivňují naše životy v České republice, a rád by projekt a vizi tvůrců podpořil, může tak učinit zakoupením jedné nebo více odměn na portálu Hithit.com. Na výběr je toho opravdu spousta – od osobního telefonického poděkování, přes vstupenky na unikátní přednášky, speciální prohlídku pražského podsvětí, originální trika a mikiny, až po možnost natáčení s tvůrci, nebo možnost stát se partnerem videí.

Pouhé dvě hodiny po spuštění kampaně chcivizi.cz bylo vybráno již přes čtvrt milionu korun a jednou z prvních zakoupených odměn bylo i generální partnerství.

„Určitě jsme nečekali tak rychlý start a také to, že se během prvních dvou hodin prodá generální partnerství. Pokud vše půjde podle plánu, první díly bychom rádi publikovali začátkem příštího roku,“ říká jeden z autorů kampaně Martin Klesnil.

Za devět dní se podařilo překonat první cíl, kterým bylo vybrat 700 tisíc korun. Za tuto částku autoři slibují dokončení rozpracovaných reportáží a dokumentů, které poté budou volně ke zhlédnutí. Jedná se o pokračování investigativní série o drogových dealerech v centru Prahy, investigativní reportáž o množírnách na česko-německých hranicích, vícedílnou dokumentární sérii o romských osadách na Slovensku, dokument o týmu vyšetřujícím paranormální jevy, reportáž o vlastenectví a skupinách domobrany v České republice. Autoři kampaně, Martin Klesnil a Patrik Fiala, se dlouhodobě ve své tvorbě věnují podobným tématům.

Hlavním cílem crowdfundingu ale je vybrat ještě více, konkrétně 2,9 milionu korun, a kompletně vybudovat novou internetovou televize Vize. Za tuto sumu by si projekt mohl dovolit přibrat do týmu další členy, vznikl by profesionální web, grafika a právní zázemí. A hlavně nový obsah v podobě dalších pořadů.

Drogy i množírny zvířat. Investigativní reportéři Klesnil a Fiala spouští internetovou televizi

Vize. S tímto názvem rozjíždějí crowfundigovou kampaň na Hithitu tvůrci investigativního pořadu Černota či podcastu U Kulatého stolu Martin Klesnil a Patrik Fiala. Jen během několika desítek hodin se jim podařilo vybrat skoro 400 tisíc korun pro...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky vize, drogy, množírny, HitHit, internetová televize, projekt, Česko, Slovensko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První meta splněna. Na vznik nové investigativní internetové televize se zatím vybralo přes 700 tisíc korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.