Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hauser navyšuje mzdy a nabírá

PR článek

Letošní rok je v něčem velmi neobvyklý. Celá společnost se vyrovnává s pandemií Covid-19 a učí se v ní fungovat – v situaci, která je pro všechny velmi náročná a přišla zcela nečekaně. Ekonomická situace se od té doby stala více nestabilní i hůře předvídatelná a firmy jsou opatrnější ve svých rozhodnutích více než kdy dříve.

Kaplická společnost HAUSER má velké štěstí, protože funguje v oboru chlazení, který je dlouhodobě velmi stabilní a odolný vůči takovýmto krizím. Možná i díky tomu nemuseli v této firmě ubírat na komfortu a standardech svých zaměstnanců nebo dokonce propouštět.

Naopak se firma i nadále těší vysoké poptávce, dále pokračuje s investováním do svého rozvoje a nabírá nové kolegy.  Všichni jejich zaměstnanci i letos před Vánoci obdrží samozřejmě věrnostní prémii, na kterou jsou zvyklí dvakrát ročně.

Přehled volných míst uvádí firma na svém webu

Vedení společnosti se teď navíc rozhodlo navýšit zaměstnancům mzdy v průměru o více než 6 procent. „Velmi si vážíme nasazení našich zaměstnanců – a o to více v této nelehké době,“ vysvětluje jednatel firmy pan Pavel Mrzena.

Vedení společnosti HAUSER si moc dobře uvědomuje, že stabilní příjem, jistota a bezpečí představují pro mnoho lidí často základní potřeby. Kvůli tomu dělá vše pro to, aby takové podmínky svým zaměstnancům zajistilo. V době pandemie Covid-19 přijímá veškerá hygienická opatření, aby zamezilo nákaze a ochránilo tak zdraví všech svých zaměstnanců a tím i chod podniku. Tím zároveň všem svým zaměstnancům garantuje stabilitu pracovního uplatnění a perspektivní budoucnost. „Nejen za pracovní nasazení, ale i za dodržování preventivních opatření týkajících se onemocnění Covid-19 všem našim zaměstnancům děkujeme,“ dodává vedoucí personálního oddělení Michal Kropáček.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky HAUSER, koronavirus, firma, Kaplice, COVID-19, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hauser navyšuje mzdy a nabírá  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.