Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soutěžte s Dopravním podnikem o fitness náramek Fitbit a mnoho dalších cen. Zapojit se mohou děti i dospělí

PR článek

Je tu podzim! A k podzimu neodmyslitelně patří Halloween. Kvůli situaci COVID – 19 se bohužel nemohla uskutečnit tradiční Halloweenská jízda, kterou Dopravní podnik každoročně pořádá. Není třeba zoufat, do 15. listopadu je tu připravena Halloweenská soutěž o mnoho zajímavých cen.

Na vítěze v každé kategorii čeká fitness náramek FITBIT, který po celý den monitoruje aktivitu a následně ukáže podrobný přehled o kaloriích a dalších aktivitách i spánku, navíc je i voděodolný. Dospělí mohou vyhrát také exkluzivní finesse carving set nožů nebo kvalitní froté osušku. Pro děti a mládež jsou mimo jiné jako z dalších cen přichystány poukazy do kina Cinestar v Českých Budějovicích a Hopsária.

Tento původně keltský svátek je dnem, kdy si lidé připomínají své zesnulé předky. Pojďme si představit pár tradičních symbolů Halloweenu.

Vydlabané dýně jsou nejznámější symbol Halloweenu. Strašidelný obličej dýně slouží k odhánění zlých duchů a svíčky se do nich vkládají, aby usnadnili koledníkům orientaci v potemnělých ulicích. Čarodějnice dle pověr doprovázejí na cestách zlé duchy. Lidé se jich báli a věřili, že na Halloween mají čarodějnice největší moc. Masky a kostýmy sloužily slavícím Keltům k matení zlých duchů. Lidé v té době věřili, že strašidelnými převleky duchy zmatou a oni je nechají být. Kočka byla za posvátnou bytost považována již Egypťany, kteří ji uctívali jako bohyni úrody. Ve středověku byly černé kočky vnímány jako mazlíčci čarodějnic, a tak jako symbol Halloweenu přetrvaly dodnes.

Nejzábavnější je ale Halloweenský průvod v maskách a kostýmech, kdy především děti soupeří o nejoriginálnější a nejstrašidelnější masku. V dnešní době se tvorba masek stává populární i u mladých lidí i dospělých.  Pojďme i v této nelehké době zapálit svíčku naděje i v nás. Udělejme si radost v chmurných podvečerech zapojením se do Halloweenské soutěže s DPMCB. Připravené jsou 3 soutěžní kategorie, proto se může do soutěže zapojit opravdu každý.

Ptáte se: „Jak je možné se do soutěže zapojit?“

POKYNY A PRAVIDLA

  1. Dej „To se mi líbí“ Facebookové stránce Dopravního podniku města České Budějovice, a.s.
  2. Nakresli logo DPMCB.
  3. Vyfoť se s vytvořeným logem v Halloweenské masce.
  4. Pošli soutěžní fotografii do facebookové zprávy DMPCB nebo na email: marketing@dpmcb.cz

Více o informací o soutěži najdete facebookové stránce Dopravního podniku města České Budějovice a.s. nebo na webových stránkách DPMCB. Vyhlášení soutěže proběhne 20. listopadu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Dopravní podnik, Halloween, soutěž, České Budějovice, dopravní společnost, Fitbit, maska, náramek, fitness, podzim, Cinestar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěžte s Dopravním podnikem o fitness náramek Fitbit a mnoho dalších cen. Zapojit se mohou děti i dospělí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.