Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Za dopis a finanční příspěvek chtělo divadlo poslat seniorce poděkování. Nezná ale její jméno ani adresu

I přesto, že téměř veškerá psaná komunikace se v dnešní době přesouvá do elektronické formy, stále se najdou tací, kteří se drží tradice, a posílají dopisy. Jeden takový dorazil i do schránky Jihočeského divadla. Jeho autorka děkuje za činnost divadla a popisuje i vzpomínky ze svých návštěv. S dopisem poslala také drobný finanční příspěvek, aby instituci v této době podpořila. Divadlo se proto rozhodlo zaslat ženě dárek, jako poděkování. Podpis je ale bohužel nečitelný a divadlo se teď snaží vypátrat, od koho dopis přišel.

„Naši milí fanoušci, tohle se nám nestává často, ale když už se to stane, nemůžeme si to nechat pro sebe. Našemu řediteli přišel dopis. Moc nás to všechny potěšilo a zároveň dojalo,“ píše divadlo na svém facebookovém profilu.

Paní Anna H. rozená Rodeová v dopise popisuje, jak divadlo navštěvovala od roku 1966, kdy jezdila na představení se školou vlakem z pohraničí. Divadlo navštěvovala i po škole a v dopise vzpomíná na hru Noc pastýřů, na kterou vyrazila se svými dětmi.

S dopisem zaslala i finanční příspěvek, jako drobnou kompenzaci ztrát, které způsobuje aktuální situace. „Zároveň si dovoluji zaslat 100 korun na ztráty, způsobené karanténou a zákazem představení. Dávám, co mohu,“ napsala žena.

Divadlo se proto rozhodlo poslat autorce dopisu jako poděkování knihu Po stopách Jihočeského divadla. Na obálce, ve které dopis přišel, ale bohužel není zpáteční adresa a podpis je téměř nečitelný. „Obracíme se tedy na vás, jestli nám pomůžete se sdílením a dopátráme se třeba vnuček či vnuků, kteří by mohli být uživateli Facebooku a díky kterým bychom mohli paní Anně poslat poděkování,“ žádá divadlo v příspěvku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Jihočeského divadla

Štítky Jihočeské divadlo, dopis, Anna H., divadlo, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za dopis a finanční příspěvek chtělo divadlo poslat seniorce poděkování. Nezná ale její jméno ani adresu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.