Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Naše tělo i duše si zaslouží tu nejlepší péči, říká majitelka privátního premium wellness Veronika Schwarzová

PR článek

Letos s manželem otevřeli v Českých Budějovicích výjimečné privátní wellness. Jedinečný prostor má jméno dle lokality ZAVADILKA 2620 PREMIUM WELLNESS. V designovém prostředí zde hosté mohou hodit za hlavu starosti všedních dní a užít si dokonalý relax.

Co vás přivedlo na myšlenku privátního wellness?
Hledali jsme klidné, privátní prostředí, kde bychom mohli nerušeně relaxovat, dopřát si únik od pracovního shonu. Mohou za to i naše sklony k perfekcionismu, ale vhodné místo, které by nás nadchlo atmosférou, čistotou nebo službami, jsme v Budějovicích a okolí nenašli.

Chtěli jsme vytvořit příjemné místo, s naprostým soukromím, kde se nebudeme muset dělit o šatnu s cizími lidmi, kde vždy bude 100% hygiena, čistota a komfort. Po 2 letech úsilí vzniklo ZAVADILKA 2620 PREMIUM WELLNESS. Místo, podle našich představ pro „pětihvězdičkovou“ relaxaci.

Co Zavadilka 2620 hostům nabízí?
Hosté mají k dispozici finskou saunu, parní kabinu a dvě dvoumístné hydromasážní vany se spa procedurami, doplněné 100% přírodními esenciálními oleji. Vany disponují programy hydromasáže a perličkové koupele nebo unikátní „mléčné koupele“ ve speciálně provzdušněné vodě s chromoterapií. Účinné ochlazení nabízí sprchová zóna s dešťovými sprchami, ochlazovací/prohřívací vodní mlhou a polévacím vědrem.

Odpočinout si pak hosté mohou na komfortních lehátkách. Celý prostor wellness je osazen chytrou scénickou chromoterapií, pozitivně ovlivňující lidskou psychiku. Jednotlivé světelné scény, dle skutečných světelných podmínek z různých koutů světa, si mohou hosté sami ovládat. Můžete si navodit světelné podmínky při západu slunce nad dubajskou pouští, barevná světla mrakodrapů odrážejících se v noční Singapurské zátoce Marina Bay a další.

Samozřejmostí je wi-fi připojení a ozvučení.

Součástí wellness je privátní sociální zázemí i šatna. Vše mají vždy hosté v rámci pronájmu pouze pro sebe a s nikým dalším se nepotkávají. To platí o celé návštěvě našeho wellness.

Potkat se přece mohou s dalšími hosty?
Nemohou. Wellness funguje v limitovaném režimu, není to o kvantitě, ale o kvalitě. Mezi rezervacemi je vždy dvouhodinové okno pro kompletní úklid a desinfekci prostor. Proto se hosté vzájemně nepotkávají.

Proč hydromasážní vany místo častějších vířivek?
V běžných vířivkách je standardně voda napuštěná trvale a čištěna pískovou filtrací a chlórem. My nechceme, aby hosté relaxovali ve vodě, která obsahuje čistící chemii a ve které před nimi byli jiní hosté.

ZAVADILKA 2620 PREMIUM WELLNESS
Podrobné informace o novém privátním wellness, službách, možnostech pronájmu, rezervace a cenách se dozvíte na webu.

Proto máme hydromasážní vany, ty při objemu 300 l poskytnou dostatek komfortu dvěma osobám. Vany pro každou rezervaci napustíme čistou vodou a hosté si mohou zvolit, jakou esenci chtějí do vody přidat.

Jaké je kapacita wellness?
Ideální jsou 2-4 osoby. Na přání je možné rezervovat až pro šest osob.

Na jak dlouho si mohu wellness pronajmout?
Minimální délka pronájmu jsou 2 hodiny, maximální délka omezena není. Tři hodiny jsou ideální doba, aby si hosté v klidu vše užili a nemuseli hlídat hodinky.

Co si mám přinést s sebou?
Nic, vše u nás dostanete v ceně pronájmu.

Konkrétně?
Každý host dostane zapůjčen župan, ručník, osušku, saunovací prostěradlo a hřejivou deku. K dispozici má i hygienické a kosmetické potřeby a základní občerstvení. Na přání si lze vybrat z balíčků příplatkového občerstvení.

Mohu přijít kdykoliv?
Vždy se musíte předem rezervovat. Telefonicky, emailem nebo skrze formulář na webu. Tam najdete veškeré informace, včetně možnosti ubytování.

Ubytování ve wellness?
To samozřejmě ne. Ve stejné budově si mohou hosté pronajmout komfortně vybavený, studiový apartmán. Spojíte si wellness třeba s víkendem a můžete užívat jižní Čechy.

Blíží se Vánoce, nabízíte nějaké dárkové poukazy?
Ano. Lze je objednat na webu s osobním vyzvednutím nebo v elektronické verzi emailem.

Jaké máte zatím reakce hostů?
Zatím vždy velmi pozitivní, což nás těší. Některé reakce jsou i celkem zábavné.

Hosté vejdou poprvé do wellness a pronesou větu „jéé, to je hezké jako na fotkách“. Ano, všechny fotografie na webu jsou reálné a wellness skutečně tak vypadá. Za krátkou dobu, co jsme letos mohli mít otevřeno, již máme hosty, kteří se k nám vracejí a z toho máme radost. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto S2Studio, Richard Nowak

Štítky wellness, privátní wellness, sauny, Zavadilka, České Budějovice, relax, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naše tělo i duše si zaslouží tu nejlepší péči, říká majitelka privátního premium wellness Veronika Schwarzová  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.