Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Majitel firmy FiJi úklid: Nechat si uklidit od profíků není ostuda. Jsme tady pro vás

PR článek

Kvalita a čistota, to je Vaše jistota. Takové je motto českobudějovické společnosti FiJi úklid, které maximálně záleží na precizně provedené práci, díky čemuž má stále více spokojených zákazníků. Více v rozhovoru s Jiřím Vlkem, majitelem firmy, která je na trhu již sedm let.

S čím vším svým klientům pomáháte?
Provádíme třeba generální úklidy domácností. Pokud už vás nebaví zlobit se s dětmi nebo čekáte vzácnou návštěvu, uděláme z vašeho bytu výkladní skříň. V panelácích se staráme i o společné prostory. Zakládáme si na diskrétnosti, o naší přítomnosti se nikdo nemusí dozvědět.

Chystám rekonstrukci bytu. Pomůže mi FiJi s postavebním úklidem?
Samozřejmě! Umyjeme vám okna, rámy, parapety, odstraníme lepidlo a cement. Smývání stavebního prachu, naleštění a úklid po malování je samozřejmostí. Od skvrn vám vyčistíme i koberce a sedací soupravy.

Jak úklid probíhá? Jak vás mám kontaktovat?
Kontaktujte nás přes náš web. Ke každému zákazníkovi jezdím osobně na prohlídku, při které se poznáme. Probereme přání klienta, naše možnosti a sdělíme si odhad ceny. Domluvíme termín úklidu a jste bez starostí. Stálým zákazníkům rezervujeme termín dopředu. Ke každému přistupujeme individuálně, záleží na vašich potřebách.

Máte i nějaké „velké“ klienty?
Jasně, uklízíme i komerční prostory firem či budovy státních institucí. Tady využíváme strojní čištění, jakékoli typy prostor umíme i dezinfikovat pomocí ozónových generátorů. Tyhle kouzelné krabičky ničí všechny typy virů, bakterií, roztočů, plísní a zápachů. FiJi úklid tak vlastně pomáhá i alergikům a astmatikům.

Nikdy mě nenapadlo, že toho úklidová firma dělá tolik...
Snažíme se vyhovět poptávce našich klientů. Proto se zabýváme třeba i generálními úklidy domácností či firem, pravidelnými úklidy vchodů, úklidem garáží, podloubí, teras, půd či balkonů... Nebo vyklízením nemovitostí - samozřejmě s vědomím jejich majitele (smích) - například při zbavování se pozůstalosti. Při tom důsledně dbáme na ekologickou likvidaci odpadu.

Mění se za dobu vašeho fungování postoj běžných lidí k úklidovým firmám?
Spousta Čechů má problém nechat si uklidit od profíků, protože se za to stydí před sousedy a kamarády. Nechat si uklidit ale není ostuda, je to ulehčení.

Kladete důraz na kvalitu provedené práce?
Lpíme na tom, aby kvalita odvedené práce byla zároveň reklamou a abychom si kolem sebe dokázali vytvořit spokojené zákazníky, kteří se k nám budou rádi vracet a s čistým svědomím nás doporučí jiným. Mohu říct, že se nám to daří. Zaměřujeme se na pravidelný úklidový servis panelových a bytových domů, které si mezi sebou předávají kladné reference na naše služby. Neustále se tak rozrůstáme. Vyzkoušejte nás i vy a přesvědčte se, že jsme pro vás ti praví!

Na závěr… Když vás vidím, rozhodně bych vás netipnul na uklízečku!
Já osobně už neuklízím, mám kvalitní tým proškolených pracovníků. Po sedmi letech jsem si již zasloužil trochu odpočinku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky FiJi úklid, úklid, firma, domácnost, Jiří Vlk, Fidži, Jiří Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tereza Polankova

Velká spokojenost, sedací souprava a rohová jídelní sestava jak nová..

Pondělí, 14. prosince 2020, 13:31Odpovědět

Majitel firmy FiJi úklid: Nechat si uklidit od profíků není ostuda. Jsme tady pro vás  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.