Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S novou outdoorovou hrou můžete být Štírům na stopě

PR článek

Florbalový klub FBC Štíři připravil pro všechny (nejen své členy), outdoorovou hru Štírům na stopě. Trasa dlouhá 17 – 35 km vede po Českých Budějovicích a nejbližším okolí. Během cesty na vás čeká celkem 20 úkolů. Hra je rozdělena na dvě verze - Závodní a Pro radost.

Závodní trasu musíte absolvovat pomocí vašich fyzických sil a v jednom kuse. Pro radost můžete využít i motorové stroje a hru si rozdělit třeba na více dní, ale přesto věříme, že vyhraje váš sportovní duch, trasu absolvujete po svých a navštívíte známá i méně známá místa. 

Na jaře jsme pro naše členy připravili podobnou venkovní hru s názvem Honba za pokladem. Již delší dobu jsme si pohrávali s myšlenkou udělat hru pro všechny. Vzhledem k současné situaci se děti moc nehýbou a i těm aktivnějším rodičům docházejí nápady na různé výlety. Doufáme, že touto hrou jim pomůžeme dostat děti z gauče,“ říká jeden z organizátorů Vít Strouhal.

Všichni, kteří během trasy zvládnou všechny úkoly, získají kromě nových zážitků a dobrodružství i odměnu z kouzelné truhly ukryté na tajném místě.

Pro registraci do hry napište email na soutez@stiricb.cz, stačí napsat do předmětu Hra a obratem vám přijdou instrukce. Není placený žádný registrační ani soutěžní poplatek, hra je zcela zdarma.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky florbal, Štíři, outdoorová hra, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S novou outdoorovou hrou můžete být Štírům na stopě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.