Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hauser dává 110 milionů korun do expertů na plech

PR článek

V prvních měsících roku 2021 investuje firma HAUSER v Kaplici do podstatného rozšíření svého špičkového CNC centra na zpracování plechů. Automatickou linku prodlouží na délku 130 metrů, tím vzroste počet skladových míst o 20 procent a přibude několik zbrusu nových CNC strojů.

Chceš mít konečně lepší a dobře placenou práci? HAUSER nabízí peníze v rozmezí od 30 000 do 50 000 korun, navíc proplácené přesčasy a spoustu dalších benefitů k tomu! Právě teď můžeš ovládat moderní vysekávací lisy Trumpf T5000 s plnou automatizací, ohraňovací lisy Trumpf s obslužnými roboty nebo ohýbací automaty od firmy Salvagnini. Získáš tak cenné zkušenosti v jednom z nejmodernějších CNC center v Evropě.

Volná místa mají v HAUSERu na pozicích obsluhy CNC strojů a seřizovačů, ale zajímavou příležitost nabízí i čerstvým absolventům. Zkušenější kolegové je v rámci trainee programu naučí během jednoho roku všechno od začátku a trainees tak dostanou možnost rychle kariérně vyrůst.

Že ti CNC stroje nic neříkají? I tak můžeš najít v HAUSERu výborné pracovní uplatnění na jiných odděleních. Prohlédni si nabízené pozice na webových stránkách www.hauser.cz a pošli životopis.

Firma HAUSER je původem rakouskou společností a zabývá se výrobou chladicího a mrazicího zařízení a nábytku už 75 let. V České republice v současnosti zaměstnává 500 schopných lidí na pobočkách v Kaplici, Českých Budějovicích a Praze a neustále stabilně roste.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky HAUSER, firma, práce, Kaplice, Evropa, Česko, Praha, plech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hauser dává 110 milionů korun do expertů na plech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.