Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

E.ON spustil dobíjecí stanici pro elektromobily ve Volarech

PR článek

Uživatelé elektromobilů mohou na jihu Čech využít další dvě nové dobíjecí stanice v síti E.ON Drive. První z nich spustila společnost ve Volarech, druhou na cestě z Českých Budějovic do Strakonic.

Ve Volarech přibyla dobíjecí stanice přímo na náměstí před městskou knihovnou. Jedná se o AC stanici s pozvolným dobíjením, kde mohou řidiči dobíjet naráz dva automobily. Stanice je otevřená 24 hodin denně a sedm dní v týdnu. Platit se na ní dá kartou E.ON Drive nebo jakoukoliv jinou platební kartou přes platební bránu.

Druhá stanice, která přibyla do sítě E.ON Drive, je partnerská dobíječka Pražírna Drahonice v Drahonicích na cestě z Českých Budějovic do Strakonic. Jedná se o AC dobíječku pro jeden automobil. Stejně jako na jakékoliv jiné stanici v síti E.ON na ní mohou platit řidiči kartou E.ON Drive i běžnou platební kartou a k dispozici je také nonstop.

Na jihu Čech tak řidiči elektrických vozů mohou využít už 22 veřejných dobíjecích stanic v síti E.ON Drive. Další stanice jsou ve výstavbě. V první polovině tohoto roku by mohly začít fungovat například v Soběslavi nebo v Hluboké nad Vltavou. V plánu jsou i stanice v Kvildě, ve Strakonicích nebo v Kaplici.

Ohodnoť článek

Štítky E.ON, nabíjecí stanice, doprava, elektromobilita, Volary, Strakonice, Česko, České Budějovice, Drahonice, elektromobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

E.ON spustil dobíjecí stanici pro elektromobily ve Volarech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.