Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jihočeským záchranářům pomůžou nové přístroje. Zaplatí za ně přes 5 milionů korun

Lepší akceschopnost a vylepšení mobilního vybavení výjezdových posádek. To bude mít za úkol třináct nových přístrojů, které chce pořídit Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje. Výběr dodavatelů na veřejnou zakázku v hodnotě 5,6 milionu korun dnes schválila rada kraje.

Záchranáři by měli dostat šest kusů přístrojů pro monitorování životních funkcí, šest přístrojů pro zajištění umělé plicní ventilace a jeden přístroj pro zajištění nepřímé srdeční masáže. „Dodavatelem zařízení je v prvním případě společnost Medsol, ve druhém MEDIPRAX CB a ve třetím opět Medsol,“ upřesnil náměstek hejtmana pro veřejné zakázky Pavel Klíma.

Náklady na nákup nových zařízení by měly vyjít na 5,6 milionu korun. Zdravotnická záchranná služba by měla podle náměstka částku pokrýt ze svých zdrojů. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky zdravotnická záchranná služba, Jihočeský kraj, novinka, přístroje, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Pavel Klíma, Medsol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeským záchranářům pomůžou nové přístroje. Zaplatí za ně přes 5 milionů korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.