Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekStředa, 28. dubna 2021, 17:02
Hovězí tatarák, škvarková pomazánka nebo nakládaný hermelín. Víte, co mají tyto tři hospodské klasiky společného? Skvěle se hodí k pivu. A jakému jinému než k tomu budějckému. Budějovický Budvar proto připravil ve spolupráci s finalistou kuchařské soutěže Masterchef Česko Pepou Nemravou recepty, kterými si můžete doma navodit atmosféru vaší oblíbené hospody a zkrátit si tak čekání na její otevření.
Už několik měsíců jsou kvůli koronaviru v Česku zavřené hospody a restaurace. Lidé si tak na posezení u dobrého jídla a piva musí ještě počkat. Budějovický Budvar ale vymyslel, jak si toto čekání zkrátit.
„Zajít do hospody asi chybí většině z nás. Posezení s přáteli, dobré pivo a samozřejmě i jídlo. A tak nás napadlo, že bychom mohli našim fanouškům ukázat, jak si typická jídla k pivu mohou uvařit doma. A kdo jiný by nám s tím mohl pomoct než jeden z našich vlastních fanoušků, Jihočech, skvělý kuchař, milovník české kuchyně a účastník MasterChefa 2020, Pepa Nemrava? Byl pro nás jasná volba a jsem rádi, že do toho s námi šel," říká marketingová manažerka Budějovického Budvaru Gabriela Kudrnáčová.
Stejně nadšený byl ohledně spolupráce i samotný Pepa. „Z nabídky jsem měl velkou radost. Mám rád pivo a jako kovaný Jihočech piju samozřejmě Budvar. Nabídka proto nešla odmítnout. Recepty, které jsme společně připravili, jsou opravdu fajn,“ okomentoval projekt Pepa Nemrava.
Videa s přesným postupem najdete na Youtube kanálu Budějovického Budvaru v seriálu „Recepty z národního pivovaru“. Redakce Budějcké Drbny pro vás ale vybrala tři recepty, které rozhodně stojí za vyzkoušení a spolu s půllitrem chlazeného Budvaru vám doma vykouzlí tu pravou atmosféru vaší oblíbené hospody.
Kdo z nás nikdy nedostal v hospodě chuť na pravý hovězí tatarák s topinkami? Receptů na tuhle klasiku existuje několik a každý si ho upravuje podle sebe. Vyzkoušejte Pepův osvědčený recept, kterým určitě nešlápnete vedle.
Škvarková pomazánka je taková hospodská klasika. Víte ale, že si ji můžete snadno připravit i doma? Pepa navíc připravil „odlehčenou“ verzi, která potěší úplně každého. Při nákupu surovin nezapomeňte do košíku přidat také plechovky Budvaru 33. S ním totiž chutná ještě o kapku lépe.
Trojici klasických receptů uzavírá nakládaný hermelín. Že není jednoduché vychytat přesný poměr všech surovin, aby byl hermelín dokonalý? Pepa tenhle problém vyřešil za vás. A podle reakcí na sociálních sítích ho vyřešil excelentně.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.