Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chybí vám posezení u piva a něčeho dobrého? Tradiční recepty si můžete připravit i doma

PR článek

Hovězí tatarák, škvarková pomazánka nebo nakládaný hermelín. Víte, co mají tyto tři hospodské klasiky společného? Skvěle se hodí k pivu. A jakému jinému než k tomu budějckému. Budějovický Budvar proto připravil ve spolupráci s finalistou kuchařské soutěže Masterchef Česko Pepou Nemravou recepty, kterými si můžete doma navodit atmosféru vaší oblíbené hospody a zkrátit si tak čekání na její otevření.

Už několik měsíců jsou kvůli koronaviru v Česku zavřené hospody a restaurace. Lidé si tak na posezení u dobrého jídla a piva musí ještě počkat. Budějovický Budvar ale vymyslel, jak si toto čekání zkrátit.

„Zajít do hospody asi chybí většině z nás. Posezení s přáteli, dobré pivo a samozřejmě i jídlo. A tak nás napadlo, že bychom mohli našim fanouškům ukázat, jak si typická jídla k pivu mohou uvařit doma. A kdo jiný by nám s tím mohl pomoct než jeden z našich vlastních fanoušků, Jihočech, skvělý kuchař, milovník české kuchyně a účastník MasterChefa 2020, Pepa Nemrava? Byl pro nás jasná volba a jsem rádi, že do toho s námi šel," říká marketingová manažerka Budějovického Budvaru Gabriela Kudrnáčová.

Stejně nadšený byl ohledně spolupráce i samotný Pepa. „Z nabídky jsem měl velkou radost. Mám rád pivo a jako kovaný Jihočech piju samozřejmě Budvar. Nabídka proto nešla odmítnout. Recepty, které jsme společně připravili, jsou opravdu fajn,“ okomentoval projekt Pepa Nemrava.

Videa s přesným postupem najdete na Youtube kanálu Budějovického Budvaru v seriálu „Recepty z národního pivovaru“. Redakce Budějcké Drbny pro vás ale vybrala tři recepty, které rozhodně stojí za vyzkoušení a spolu s půllitrem chlazeného Budvaru vám doma vykouzlí tu pravou atmosféru vaší oblíbené hospody.

Hovězí tatarák

Kdo z nás nikdy nedostal v hospodě chuť na pravý hovězí tatarák s topinkami? Receptů na tuhle klasiku existuje několik a každý si ho upravuje podle sebe.  Vyzkoušejte Pepův osvědčený recept, kterým určitě nešlápnete vedle.

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka je taková hospodská klasika. Víte ale, že si ji můžete snadno připravit i doma? Pepa navíc připravil „odlehčenou“ verzi, která potěší úplně každého. Při nákupu surovin nezapomeňte do košíku přidat také plechovky Budvaru 33. S ním totiž chutná ještě o kapku lépe.

Nakládaný hermelín

Trojici klasických receptů uzavírá nakládaný hermelín. Že není jednoduché vychytat přesný poměr všech surovin, aby byl hermelín dokonalý? Pepa tenhle problém vyřešil za vás. A podle reakcí na sociálních sítích ho vyřešil excelentně.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky Budějovický Budvar, Pepa Nemrava, pivo, recepty, recept, tatarský biftek, pomazánka, nakládaný hermelín, hospoda, restaurace, MasterChef Česko, česká kuchyně, topinka, MasterChef

Komentáře

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.