Středa, 28. dubna 2021, 17:02
Hovězí tatarák, škvarková pomazánka nebo nakládaný hermelín. Víte, co mají tyto tři hospodské klasiky společného? Skvěle se hodí k pivu. A jakému jinému než k tomu budějckému. Budějovický Budvar proto připravil ve spolupráci s finalistou kuchařské...
Pondělí, 5. února 2018, 12:08
Jak praví staré přísloví – láska prochází žaludkem. A kdy jindy to platí více než v den všech zamilovaných. Mezi tradičními dárky, jakými jsou květiny, bonboniéry nebo wellness pobyty, si své pevné místo našla i valentýnská menu. Čtrnáctého února...
Čtvrtek, 23. března 2017, 16:05
Již několikrát jsem psala o tom, že se vyplatí být mým registrovaným čtenářem. Tohle je další důvod. Registrovaní drbňáci mají ode mě od čtvrtka 23. března až do 30. dubna dvaatřicetiprocentní slevu na tatarský biftek, který pro vás připraví Penzion...
Pondělí, 23. března 2015, 10:18
V listopadu 2014 vydal českobudějovický Budvar novinku na trhu – unikátní B:CRYO. Pivo s obsahem alkoholu kolem 21 % nelze koupit v obchodních řetězcích, ale pouze ve vybraných restauracích. A ty musí produkt hájit, neboť pokud prodej nebude...
Středa, 12. listopadu 2014, 17:52
B:Cryo. Tenhle název si zapamatujte. Budějovický Budvar představil velkou novinku na trhu, jejíž tvorba trvala dva roky. Při čepování se využívá princip kryokoncentrace, což je vymrazování vody přímo v láhvi. Obsah alkoholu má budvarská novinka 21...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.