Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

IGY otevírá všechny obchody, inspirací v tomto měsíci je Jiří Kladrubský

PR článek

IGY Centrum díky rozvolnění epidemiologických opatření dnes otevírá všechny obchody a láká na velké slevy a dárky k nákupům, které přehledně najdete na webu v záložce aktuální akce nebo na sociálních sítích centra. Tváří aktuální kampaně, která je vždy spojena s inspirativním Jihočechem, se stal Jiří Kladrubský, obránce českobudějovického Dynama a patron Nadačního fondu Černobílé srdce.

Budějcké Dynamo založilo vlastní nadační fond. Černobílé srdce má zastřešit dobročinné aktivity klubu

Fotbalové Dynamo zakládá nadační fond. Ten nese název Černobílé srdce a jeho tváří se stal Jiří Kladrubský. Budějcký fotbalový klub dlouhodobě podporuje řadu dobročinných aktivit, které chce nyní zastřešit tímto fondem.

Všechny značky v IGY Centru připravily krásné nové kolekce a návrat zákazníků do kamenných prodejen podpoří řada akčních nabídek a dárků k nákupům. IGY Centrum zároveň stále, tak jako po celou dobu omezeného režimu, dbá na zvýšená hygienická opatření. 

„Naši zákazníci jsou skvělí a velmi disciplinovaní ve smyslu povinných bezpečnostních opatření. Věřím, že se nebudou bát k nám vrátit a užít si skvělé nákupy,“ komentuje marketingová manažerka IGY Centra Šárka Gramanová s tím, že bezpečnost centra je naprostou prioritou. Nadále tak zůstávají uzavřené dětské koutky, relaxační zóny, multikino a restaurace jsou zatím otevřeny v režimu výdejového okénka.

Na pasáži centra se zákazníci setkají se zajímavou novinkou. K IGY Centru již neodmyslitelně patří křídla. Venkovní #IGYwings vimperského street art umělce Martina Rájka doplnila výrazná komiksová křídla grafického designéra Jáchyma Váně. IGY Centrum tak netradičně překrylo jednotku pro probíhající stavební úpravy. Po instalaci Digital Forest Martina Hrabánka je to další spolupráce IGY Centra s regionálním designérem.

Ohodnoť článek

Štítky IGY Centrum, kampaň, Jiří Kladrubský, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

IGY otevírá všechny obchody, inspirací v tomto měsíci je Jiří Kladrubský  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.