Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jihostroj prosperuje covidu navzdory. Svůj tým plánuje rozšířit o nové zaměstnance

PR článek

Přestože se může zdát, že se svět v posledním roce obrátil vzhůru nohama a jisté již není nic, existují podniky, které neobvyklou situaci zvládly a stále nabízejí stabilní zaměstnání. Jedním z nich je tradiční velešínská společnost Jihostroj a.s., která působí v oboru přesného strojírenství a jejíž výrobu neomezila ani pandemie.

Stabilní zaměstnání i v nestabilní době

Jihostroj nabízí: Vysoké finanční ohodnocení, moderní zázemí, 25 dní dovolené, dotované ubytování a mnoho dalších výhod.

Tradiční firma Jihostroj působící na průmyslovém trhu výrobců letadel, automobilů i zemědělských strojů má v současné době jednu nespornou výhodu - drtivá většina výroby probíhá v Česku, a Jihostroj tak není závislý na dodávkách z ciziny.

Naopak vývoz přístrojů a systémů do celého světa je u Jihostroje žádaný a jeho podíl se každoročně zvyšuje. Od roku 1994 je to dokonce o sedm procent ročně. Kvalitní české komponenty se tak dostávají na nejnáročnější průmyslové trhy, jako jsou Spojené Státy, Německo, Izrael nebo Jižní Korea.

A právě v Jižní Koreji zanechala velešínská firma výraznou stopu, na kterou je právem hrdá. Do korejských nadzvukových letounů KF-21 Boramae (v češtině mladý jestřáb) totiž dodává vysoce sofistikovanou část palivového řídícího systému APU. Spolupráce s asijským partnerem byla dalším krokem k proslavení jména velešínské společnosti ve světě.

Vysoké finanční ohodnocení a moderní zázemí

Jihostroj, covidu navzdory, hledá do svého týmu kvalifikované zaměstnance se středoškolským i vysokoškolským vzděláním. Chcete-li se stát součástí tradiční průmyslové společnosti, která dodává systémy do celého světa, nyní máte možnost.

Jihostroj hledá: Vedoucího řízení jakosti, konstruktéra, mechanika a další.

Jihostroj svým pracovníkům nabízí zaměstnání v moderním prostředí, jehož kolektiv tvoří dlouhodobí zaměstnanci, kteří v Jihostroji mnohdy pracují po generace. Kromě vysokého finančního ohodnocení čekají pracovníky také příplatky nad rámec zákona, 25 dní dovolené nebo moderní, dotované ubytovaní. Po dvou letech pak Jihostroj nabízí také možnost získání nových bytů ve vysokém standardu. Samotná pracoviště jsou navíc vybavená odpočinkovými zónami plně vybavenými k trávení volného času a k přípravě občerstvení během přestávek. 

Česká společnost s tradicí

Být součástí Jihostroje neznamená jen zaměstnání v moderním prostředí společnosti, která dováží přístroje do celého světa, ale především práci v českém podniku s více než sto letou historií. Ta se začala psát už roku 1919, kdy vznikla firma, na jejíž činnost Jihostroj navazuje.

Za 102 let své existence si Jihostroj vybudoval pověst stabilního a prosperujícího podniku, který využívá dlouholeté zkušenosti a tradice v oboru přesného strojírenství. Společnost se 450 zaměstnanci se řídí rozvojovou strategií, která určuje inovační aktivity na vývoj výrobků a jejich zdokonalování. V rámci podnikatelských aktivit získal Jihostroj také kapitálovou účast ve společnosti JAWA Moto, s.r.o.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jihostroj, nábor, zaměstnání, výroba, průmysl, povolání, Jižní Korea, Česko, USA, Jawa, Německo, Izrael

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj prosperuje covidu navzdory. Svůj tým plánuje rozšířit o nové zaměstnance  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.