Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Pražské třídě otevírá nové odběrové centrum Cara Plasma. Přináší profesionální zdravotní péči a odměny pro pravidelné dárce

PR článek

Začátkem června se pro obyvatele Českých Budějovic a okolí otevře nové odběrové centrum Cara Plasma. Na dárce čeká kromě příjemného prostředí také profesionální zdravotní péče a technologicky vyspělé zázemí. Dárci se zde kromě klasické peněžní odměny za odběr dočkají také nadstandardních odměn. Plazma zachraňuje životy stejně jako darování krve. Registrace pro zájemce o darování jsou již spuštěny. Udělejte dobrý skutek, pro sebe i pro ty, kteří potřebují pomoc.

V Českých Budějovicích se otevře nové odběrové centrum
Nová pobočka Cara Plasma otevírá v Českých Budějovicích již v červnu 2021 na adrese Pražská třída 1815/1. Centrum je vybaveno nejnovějším zdravotnickým vybavením a inovativní technologií odběru plazmy, která je pro dárce šetrnější a rychlejší. Objednat se na odběr je možné s předstihem – telefonicky na čísle 778 733 820 nebo přímo na webových stránkách CaraPlasma.cz Dárci mají samozřejmě parkování zdarma.

Pravidelní dárci si zaslouží celou řadu výhod
Kromě finanční náhrady nabízí Cara Plasma pro své pravidelné dárce řadu zajímavých odměn. V rámci věrnostního programu lze získat body za každý odběr. Ty je možné vyměnit za dárky dle vlastního výběru a preference. Přidanou hodnotou je pak příjemné a profesionální prostředí na každé z poboček Cara Plasma. V průběhu odběru mají dárci nárok na teplý nápoj a aby se nenudili, jsou pro ně připraveny soutěže nebo něco ke čtení.

Co od odběru očekávat a jak probíhá?
Darování plazmy je přitom pro dárce mnohem menší zátěží než při darování krve. „Málo se ví, že krevní plazma se v těle sama do 48 hodin znovu obnoví a lze ji darovat každých 14 dní,” popisuje doktorka Simona Hohlová. Prvodárci podstupují vstupní lékařské vyšetření a součástí každé další návštěvy je kontrola krevního obrazu a roční zdravotní prohlídka. Výhodou opakovaného dárcovství je tak pravidelný přehled o svém zdravotním stavu.

Proč byste se měli rozhodnout darovat krevní plazmu?
Darování plazmy je stejně důležité jako darování krve. „Krevní plazma je důležitou složkou krve a nenahraditelnou surovinou pro výrobu léků. Darování plazmy tak umožňuje léčbu pacientů s poruchami srážlivosti krve, sníženou imunitou, po akutních úrazech, popáleninách nebo s onkologickými onemocněními,” říká Hohlová, lékařka centra pro odběr krevní plazmy Cara Plasma. Darování plazmy je v první řadě dobrým skutkem.

Ohodnoť článek

Štítky odběrové centrum, Cara Plasma, plasma, České Budějovice, darování krve, plazma, krevní plazma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Pražské třídě otevírá nové odběrové centrum Cara Plasma. Přináší profesionální zdravotní péči a odměny pro pravidelné dárce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.