Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tradiční letní dětské tenisové kempy budějckého klubu se již chystají. Těší se na všechny děti, co již tenis vyzkoušely nebo by ho rády teprve vyzkoušely

PR článek

Děti, které si oblíbily tenis, se již určitě nemohou dočkat. Stejně tak ale léto netrpělivě vyhlíží i začátečníci, kteří teprve do tohoto sportu hodlají proniknout. Brány jsou zkrátka otevřeny pro všechny. Brány kam? Na oblíbené tenisové kempy LTC Tonstav-Service České Budějovice!

Letos se startuje 12. července a pokračovat se bude po celé letní prázdniny, tudíž možností, kdy si kemp užít, je hned několik. A o co vlastně jde? „Děti se mohou těšit na celodenní program s výukou tenisu. Samozřejmě jsou součástí i různé doprovodné aktivity – zajímavé a zábavné, zkrátka aby společný týden byl pro děti maximálním zážitkem. Reakce z předešlých let jsou nadšené, což nás moc těší. I letos si děti opět zalyžují v Inski, což je velice vítanou a oblíbenou činností (všechno vybavení bude zapůjčeno),“ informuje ředitelka klubu LTC Eva Svobodová.

Program trvá vždy od 8 do 15 hodin. Určen je dětem od 5 let a jak bylo řečeno, vhodný je i pro naprosté začátečníky. Ostatně jedná se o dokonalý vstup do klubu, což dokázaly předešlé roky – řada absolventů prázdninových kempů dále pokračuje v tenisové škole.

Důležitou informací je, že účastníci nepotřebují vlastní tenisovou výbavu, vše zajišťují organizátoři. Bát se nemusí ani počasí. Pokud by počasí nepřálo, přesune se program do haly.

A cena? Pro členy klubu LTC 3 400 korun, pro ostatní o pouhou stovku více. Tak příjemnou zábavu!

Ohodnoť článek

Štítky tábor, dětský tábor, tenis, LTC, České Budějovice, Eva Svobodová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tradiční letní dětské tenisové kempy budějckého klubu se již chystají. Těší se na všechny děti, co již tenis vyzkoušely nebo by ho rády teprve vyzkoušely  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.