Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Díky virtuálnímu Adra běhu se pro nemocnou Adélku vybralo přes 200 tisíc

Cílem virtuálního Adra běhu bylo vybrat 90 tisíc korun na odlehčený vozíček pro malou Adélku, která se narodila s rozštěpem páteře. Vzhledem k velkému zájmu ale mohli zástupci centra předat malé holčičce šek na částku několikanásobně vyšší. Vybrané peníze pomůžou nejen s nákupem vozíku, ale také s rehabilitacemi.

Do závodu se mohli zájemci zapojit od 9. do 19 května. Výtěžek ze startovného byl věnován malé Adélce, která se narodila s rozštěpem páteře. Za peníze chtěli její rodiče pořídit odlehčený vozíček na míru, díky kterému by se Adélce mnohem lépe pohybovalo. 

Cílem bylo vybrat 90 tisíc korun na zmiňovaný vozíček. Vybrat se ale podařilo částku mnohem vyšší. Na šeku, který zástupci Adry včera malé Adélce předali, bylo celkem 200 tisíc korun. „Díky tomu se zaplatí nejen plánovaný odlehčený vozíček, ale také rehabilitace, které Adélce pomáhají postavit se na nohy,“ komentovalo centrum na svém Facebooku.

Běhu se účastnili také někteří volejbalisté Jihostroje, kteří byli i u předávání šeku. „Moc rádi jsme byli součástí této akce. Jsme pyšní na to, že se do ADRA běhu pro Adélku zapojilo tolik běžců i z řad fanoušků Jihostroje. Chtěl bych jménem našeho klubu všem moc poděkovat za to, že jsme se i v této nelehké době dokázali spojit a společně se podílet na úžasné věci. Věřím, že Adélce tento příspěvek pomůže a jednou se postaví na vlastní nohy,“ okomentoval manažer Jihostroje Robert Mifka.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jihostroj

Štítky Adra běh, Adélka, Jihostroj, Robert Mifka, ADRA, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Díky virtuálnímu Adra běhu se pro nemocnou Adélku vybralo přes 200 tisíc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.