Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Vltavu do klidného kempu? Je to možné

PR článek

Rádi byste vyrazili v létě s rodinou, nebo přáteli na vodu, ale bojíte se přeplněných kempů, plných přiopilých lidí hlaholících do rána? Naplánujte si přespání na Krmítku. Budete příjemně překvapeni, jaká tajemství skrývají vltavské břehy.

Vnímaví pozorovatelé si všimli už loni, že se pod Krumlovem na levém břehu něco chystá. Letos v zimě byla transformace dokončena a v druhé zatáčce po výjezdu z města na vodáky čeká, ve zbrusu novém kabátě, Krmítko & Tábor Pod Hvězdami.

Obklopeni nekonečnou zelení si tady můžete rozbalit stan na krásně voňavé trávě, zahrát stolní tenis či kroket, pochutnat si na grilovaných kuřátkách jaké svět neviděl, nebo ochutnat něco z veganské nabídky. Zapít to pak můžete nápoji z lokálních, jihočeských, zdrojů.  Dlouhý den tady můžete zakončit naloženi ve venkovní vířivce s výhledem na nekonečné, hvězdné nebe ukolébáni příjemným šploucháním řeky za zády.

Krmítko ale vypráví ještě jeden příběh, kromě toho o příjemně stráveném čase. Vypráví příběh o druhých šancích, šancích na život. Část pozemku se totiž majitelé rozhodli vyčlenit pro azylovou farmu, kde dali onu pověstnou druhou šanci několika „nechtěným“ zvířatům, které už pomalu nastupovali do raftu samotnému Cháronovi. S jejich příběhy se můžete blíže seznámit osobně v prostorách farmy.

Kemp je zapojený do vltavského projektu Jedu Vodu, který využívá ekologické, zálohované kelímky – minimalizuje tak množství odpadu, vzniklého používám kelímku jednorázových.  

Krmítko se snaží šířit poselství, že na té naší planetě my lidi nejsme sami a že je sice  v pořádku si plnými doušky užívat, co tenhle krásný svět přináší, ale mělo by se tak dít s ohledem na jeho křehkost a zranitelnost.

Klidný rodinný kempík láká vodáky, ale i nevodáky. Svůj kousek ráje můžou na Krmítko přijet hledat i vyznavači karavaningu, stejně jako stanaři. Prohlídnout si Krmítko detailněji, nebo rovnou zarezervovat svojí příští dovolenou můžete zde.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jedu vodu, Vltava, kemp, vodáci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Vltavu do klidného kempu? Je to možné  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.