Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak vypadá ideální koupelna? Zjistíte na nové pobočce koupelnových center DPK Woodcote

PR článek

Plánujete novou koupelnu? Pak určitě zvažte návštěvu nově rozšířené českobudějovické pobočky koupelnových center DPK Woodcote. Dozvíte se tu, na co myslet při rekonstrukci koupelny a inspirujete se nejnovějšími trendy ze světa sanity a to zdaleka není vše.

Koupelnové centrum DPK Woodcote otevírá své dveře široké veřejnosti po delší rekonstrukci na Milady Horákové 1437. Během ní došlo k rozšíření pobočky a především prodávaného sortimentu o koupelnové produkty. „Celkově společnost Woodcote rozšířila své portfolio a s tím spojené kompletní koupelnové vybavení. Protože jsme samostatná vzorkovna sídlící mimo stavebniny, rozhodli jsme zde nově nabídnout i toto portfolio a s tím zásadně rozšířit velikost naší pobočky. Zákazníkům jsme tak nyní schopni nabídnout nejen veškerý sortiment ke koupelnám, ale i sortiment interiérových dveří, podlah a veškeré s tím související služby,“ popisuje změny, kterými pobočka prošla, její sympatická vedoucí Veronika Kernalová.

Mottem společnosti Woodcote je “Síla spojení” a interiérová centra DPK Woodcote jsou toho krásným dokladem. „Výjimečné je spojení koupelnového vybavení s produkty interiérových dveří a podlah. V podstatě spojujeme keramiku s truhlářskými výrobky,“ popisuje unikátní šíři nabízeného sortimentu vedoucí budějovické pobočky DPK Veronika Kernalová. „Každému zákazníkovi věnujeme individuální péči a poradenství, což se ve velkých marketech stávat nemusí. S naší praxí a širokou působností celé společnosti jsme schopni poradit i v oboru stavebnictví a technologiích. Grafické 3D návrhy pro lepší představu zákazníka jsou samozřejmostí,“ dodává k nabízeným službám na své pobočce.

Návštěvu pobočky Veronika Kernalová doporučuje všem, kdo plánují novou koupelnu nebo rekonstrukci té stávající. „Důležité je vědět, co od koupelny očekáváte - zda chcete pračku se sušičkou, vanu nebo sprchový kout. Proto je nutné fyzicky navštívit koupelnové studio, kde vám pro inspiraci vše představíme. Ať už stavíte novou koupelnu nebo zvažujete rekonstrukci té stávající, neměli byste výběr uspěchat. Většina českých domácností rekonstruuje koupelnu nejdříve po 10 letech, takže je třeba zohlednit potřeby celé rodiny pro celou následující generaci,“ objasňuje Veronika Kernalová, na co dát pozor při stavbě nové koupelny.

A jaké jsou podle ní nejnovější koupelnové trendy a ideální koupelna? „Po letech se vytrácí trend barevných koupelen a zákazníci opět dávají přednost koupelně, která skutečně vyvolává pocit, že v ní máte relaxovat. Pro mě je koupelna místem odpočinku. Neměla by mít zbytečně moc kombinací materiálů, povrchů a barev. Určitě musí být lehce udržovatelná, velkoformátové obklady s milimetrovou spárou jsou proto ideální, stejně jako doplňky v matném provedení. Praktičnost je pro mě na první příčce, tedy ideálně bezbariérová a s většinou závěsných modulů u wc i umyvadel,“ doplňuje vedoucí českobudějovické pobočky DPK Woodcote Veronika Kernalová.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Woodcote, koupelnové centrum, koupelna, novinka, rekonstrukce, trend, Milada Horáková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak vypadá ideální koupelna? Zjistíte na nové pobočce koupelnových center DPK Woodcote  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.