Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Červen v letňáku završí Top Gun, Jumanji a Vlastníci

PR článek

Červen se blíží ke svému závěru a do letňáku vlítne Tom Cruise a s ním legendární Top Gun. Letní kino Háječek si pro vás připravilo speciální americký večer s tematickým grilem a předkapelou Rozkrock. Vstupenky rychle mizí a provozovatelé doporučují si je koupit online v předprodeji.

Už jen tři filmy zbývají a budějcký letňák bude mít za sebou první měsíc z letošní nabité sezóny. Červen uzavře ve čtvrtek 24. června nejnovější díl série Jumanji s podtitulem Další level, v pátek 25. června se diváci mohou těšit na červnový hit Top Gun a v sobotu 26. června se můžete přijít pobavit u veleúspěšné české komedie Vlastníci.

„Každý měsíc vybíráme jeden film, který je výjimečný, bude mít bohatý předprogram a tematický gril a věříme, že nám diváci pomohou letňák vyprodat a začít tak unikátní atmosféru s hvězdami na plátně i nad hlavou,” vysvětluje dramaturgyně Kristýna Novotná. „V červnu je to TOP GUN, jehož pokračování má přijít do kin na podzim tohoto roku a vy si můžete připomenout, kde to všechno začalo,” dodává Kristýna a zvě do letňáku všechny příznivce této klasiky. Před filmem se můžete těšit na budějckou kapelu Rozkrock, která vás na film pořádně navnadí.

Filmový program na poslední červnové dny:
Čt 24.6., 21:30 Jumanji: Další level
Pá 25.6., 21:30 Top Gun | HIT měsíce a americký večer
​So 26.6., 21:30 Vlastníci

Protože o páteční Top Gun je už nyní velký zájem, doporučují provozovatelé, abyste si koupili vstupenky raději v předprodeji na www.kinohajecek.cz.

„Letní kino má i pět set míst pod střechou, takže počasí se nebojíme a ani diváci se bát nemusí,” uklidňuje Milan Pleva, další z provozovatelů letňáku a připomíná, že brány Háječku se otevírají již v 19:00. „Doražte už na sedmou na večeři a můžete posedět před filmem s přáteli a rodinou. Kromě předkapely na vás čekají také tematické americké dobroty z našeho nově otevřeného grilu.”

Kdo jako první dorazí může navíc využít letošní novinky, kterou je nultá řada složená z lehátek, v kterých můžete film sledovat mnohem pohodlněji. V areálu najdete nově také posezení pod stromy nebo třeba houpací sítě.

Ohodnoť článek

Štítky letní kino, Háječek, Letní kino Háječek, program, červen, kultura, Top Gun, Jumanji, film, gril, Tom Cruise, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Červen v letňáku završí Top Gun, Jumanji a Vlastníci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.