Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

O víkendu proběhlo v Larson-Juhl letní setkání zaměstnanců a rodin

PR článek

V sobotu 26. června bylo v českokrumlovské firmě Larson-Juhl nezvykle živo. Mohli jste tu potkat kouzelníka, fotografa, živou kapelu. Konalo se totiž letní setkání všech zaměstnanců a jejich rodin.

Českokrumlovská firma s více než staletou tradicí se rozhodla uspořádat celodenní akci tak, aby se rodiny i s dětmi nenudily. Celá myšlenka vznikla jen dva měsíce před uskutečněním, protože ani nebylo jisté, zda takováto akce bude moci proběhnout.

„Minulý rok a i ten současný byl těžký pro všechny a mnoho radostí nepřinesl, a proto cítíme, že je třeba se na chvíli zastavit, popovídat, pobavit se a ukázat našim rodinám, kde vlastně pracujeme. Málokdo má možnost podívat se na tak komplexní výrobu, jakou je výroba obrazových lišt a rámů v Českém Krumlově se 140letou tradicí. O komentované prohlídky závodu byl tedy obrovský zájem," uvedla za firmu Larson-Juhl Klára Pokorná.

Děti se mohly potěšit z malování na obličej, ze skákacího hradu a vystoupení kouzelníka. Kdo chtěl, mohl se vyfotit ve fotokoutku s rekvizitami v blondelovém rámu z naší výroby. Na památku si odnesl vytištěnou fotografii v rámečku s paspartou z naší výroby.

Bohatý raut se sestával z poledního menu, zákusků, studeného občerstvení a teplého grilovaného pohoštění navečer a neomezeného pití.

Samozřejmě nechybělo slovo jednatele Tomáše Rubáčka, který představil historii podniku, shrnul dění a výsledky minulého roku a poděkoval zaměstnancům za jejich nasazení. Předal i vzkaz od ostatních jednatelů, kteří se nemohli zúčastnit.

Poté už se dostala ke slovu kapela, která hrála do večerních hodin.

„Letos naše společnost slaví 140. výročí založení a k této příležitosti se rozhodla uspořádat výstavu o historii s dobovými fotografiemi, písemnostmi a materiály, které viděl málokdo. Firemní archiv totiž skrýval spoustu tajemství. Tradičně také pořádáme den otevřených dveří pro naše zákazníky a věříme, že akce na podzim bude neméně úspěšná,“ dodala Klára Pokorná.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Lenka Zárubová

Štítky Larson-Juhl, firma, oslava, rodina, hudební skupina, výroba, Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu proběhlo v Larson-Juhl letní setkání zaměstnanců a rodin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.