Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Žižkárně myslí s programem i na děti. Na víkend připravili Dětský park

PR článek

V rámci pravidelných farmářských trhů se v areálu Žižkárny vždy konal také doprovodný program pro děti a velmi oblíbené je i velké pískoviště. Proto se organizátoři tentokrát rozhodli věnovat dětem plnohodnotný program, a to doslova. Na akci s názvem “Dětský park”, která proběhne 10. července, se děti můžou těšit na zábavné odpoledne.

Program se bude skládat z několika částí. Na připraveném pódiu se děti naučí tvarovat z balónků a budou hádat výtvory, které připraví animátor. Následovat bude tanec s balónky a soutěž v poznávání písniček. Odměny soutěžícím jsou samozřejmostí. Každou hodinu pak čeká děti mini diskotéka s obřím bublifukem. Bubliny jsou plněné dýmem a baví jak děti, tak dospělé.

Dále návštěvníky čekají atrakce, za jejichž absolvování některých z nich obdrží děti razítko do herní karty. Mezi atrakce s razítkem patří nafukovací fotbalová branka s otvory, nafukovací lukostřelecká střelnice, antistresová střelnice, ruské kuželky a nafukovací bowlingová dráha.

Mimo soutěž pak děti mohou navštívit, nafukovací fotbalovou arénu, skákací hrad se dvěmi skluzavkami, skákací hrad pro nejmenší a korálkové království, kde si každé dítě může vytvořit svůj vlastní náramek a odnést si jej jako suvenýr, mohou se samozřejmě zapojit i maminky.

V 17:00 čeká děti pohádka v podání Studio dell’ Arte s názvem Zvířátka a loupežníci. Celý program zakončí vyhodnocení soutěžních karet a rozdání cen, které do soutěže věnovala společnost Madeta a.s. a E.ON.

Každá z atrakcí bude mít svůj dozor, který bude dohlížet na bezpečnost dětí. Rodiče se během toho mohou občerstvit u baru nebo u některého z přítomných stánků.

Akce začíná 10. července ve 13 hodin.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Žižkárna, program, děti, Dětský park, soutěž, E.ON, Madeta, Městská solnice a sklad koněspřežné železnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Žižkárně myslí s programem i na děti. Na víkend připravili Dětský park  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.