Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chtěli jsme vytvořit designový obchod, kde bude nákup kola zážitkem, říká majitel Spectrumbike. Prodejnu najdete nově v Českém Vrbném

PR článek

Pokud by chtěl někdo v tom nejlepším slova smyslu parafrázovat známého klasika Járu Cimrmana, řekl by, že „v Českých Budějovicích by si chtěl koupit kolo každý“. Právě tato slova zazněla na slavnostním otevření nové prodejny s koly Spectrumbike. Ta se od poloviny letošního roku nachází v Českém Vrbném, kde majitel obchodu Vladimír Dupkanič spolu se svým týmem vytvořil místo, které v České republice nemá konkurenci.

Když vejdete do nové prodejny Spectrumbike, kterou od června najdete u českobudějovického Globusu, ohromí vás jedinečný styl, který by jen málokdo od prodejny kol čekal. Oproti původnímu prostoru se před vámi rozprostře krásná a vzdušná prodejna, která nabízí dostatek místa pro prezentaci prémiových kol a doplňků. „Aktuálně jde asi o nejmodernější prodejnu v republice. Chtěli jsme vytvořit něco designového, kde se bude zákazníkům skvěle nakupovat a vše, co je potřeba, najdou pod jednou střechou,“ vysvětluje majitel obchodu Vladimír Dupkanič.

Špičkový tým srdcařů

Ten se spolu se svým týmem věnuje prodeji kol už téměř deset let. Právě šikovní zaměstnanci Spectrumbike jsou podle něj další z věcí, kterými se prodejna odlišuje od jiných cykloobchodů. „Mám tady opravdu kvalifikovaný tým odborníků, kteří cyklistikou žijí, jezdí na kole každý den. Takže pokud bych měl říct první věc, kterou lidé na prodejně najdou, tak je to opravdu špičkový tým,“ popisuje.

A s čím že vám tedy odborníci ve Spectrumbike pomohou? Vlastně se vším, na co si jen vzpomenete. Od pomoci s výběrem ze široké škály jízdních kol, doplňků, oblečení a komponentů, až po servis nebo seřízení kola přesně podle vašich potřeb. „Kromě servisu, v rámci kterého máme na prodejně na stálo tři zaměstnance, máme také službu Retül fit, kde pomocí speciálně zařízeného studia s 3D kamerami dokážeme přesně nastavit posed v souladu s anatomií konkrétního člověka. Je to skvělá služba k prémiovým kolům, která prodáváme,“ vysvětluje majitel firmy.

Možnost půjčení kol

Další skvělou službou, kterou Vladimír Dupkanič ve své prodejně nabízí, je možnost půjčení kol. Na výběr mají zákazníci z unikátní flotily čtyřiceti kol, která pokrývají všechny nejdůležitější modelové řady, a jsou k dispozici v několika velikostech. „Půjčit si tato kola, v cenovkách mezi 70ti a 200tisíci korunami za kus, může kdokoli na otestování za jednotný poplatek 500 korun za den," upřesňuje majitel.

Ve Spectrumbike pořídíte jak profesionální kola, tak i kola na běžné ježdění. „Na prodejně teď máme prezentováno zhruba 65 kol a dalších zhruba 250 máme ve skladech. Kola se pohybují v cenové relaci od 15 do 300 tisíc korun. To už jsou opravdu ty nejraritnější, špičkové kousky. Třeba tady vidíte kolo, na kterém se reálně jezdí závody. Kdyby se někomu na Tour de France rozbilo kolo, tak tohle můžeme sundat ze stojanu a hned na něm může vyrazit,“ usmívá se pyšně Vladimír Dupkanič a ukazuje na jeden ze strojů, prezentovaných v prodejně.

České Budějovice mají nový Specialized Brand Store

O tom, že v prodejně najdete kvalitní služby a perfektní zboží, se můžete přesvědčit sami na adrese České Vrbné 2395. V nových prostorách si navíc můžete i v klidu posedět, relaxovat při poslechu hudby a vychutnat si italskou kávu. To jako důkaz, že to s kompletním servisem myslí ve Spectrumbike vážně.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Spectrumbike, kola, prodejna, půjčovna, Specialized, S-Works, obchod, České Vrbné, České Budějovice, Jára Cimrman, Česko, Globus, Tour de France

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chtěli jsme vytvořit designový obchod, kde bude nákup kola zážitkem, říká majitel Spectrumbike. Prodejnu najdete nově v Českém Vrbném  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.