Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

JihoTech hledá nové posily. Za poctivou práci je u nás poctivá odměna, říká zakladatel Miroslav Joch

PR článek

Na trhu působí téměř dvě dekády a za dobu své existence si společnost JihoTech dokázala vybudovat jméno doma i v zahraničí. V současnosti dodává jihočeský výrobce ocelové konstrukce strojů, dopravníky, zábradlí a celou řadu zámečnických produktů do několika evropských zemí a nově i do USA. Z důvodu navyšování kapacity je JihoTech otevřený novým posilám. Za poctivou práci jsou u nás lidé poctivě zaplaceni, říká zakladatel a majitel firmy Miroslav Joch. 

Dnes již úspěšnou strojírenskou firmu založil Miroslav Joch v roce 2003. A to takřka od nuly. „Začínal jsem s kapitálem 100 tisíc korun a starým ojetým autem Hyundai,” začíná s úsměvem vyprávění majitel. 

Během necelých dvou dekád firma vyrostla až na současných 150 zaměstnanců. „Co jsem vydělal, šlo zpět do firmy. Mou filozofií je neustálá modernizace strojů a zdokonalování výrobních procesů,” popisuje Miroslav Joch. 

Od Švýcarska po USA

Díky tomu disponuje Jihotech podle Miroslava Jocha špičkovou strojní technologií. „Zabýváme se zakázkovou strojní zámečnickou výrobou. K dispozici máme ploché lasery, trubkový laser, ohraňovací lisy – ohraňovací roboty, CNC soustruhy, CNC frézku, pětiosé obráběcí CNC centrum a tak bych mohl pokračovat dále,” usmívá se majitel. 

Důraz na moderní technologické zázemí a vysokou kvalitu výstupních produktů oceňují odběratelé doma i v zahraničí. „Máme významné klienty v Německu, Rakousku, Švýcarsku a nově i ve Spojených státech amerických,” popisuje Miroslav Joch. „Na nedostatek práce si rozhodně stěžovat nemůžeme,” dodává.

Poptávka po technickém vzdělání

Ruku v ruce s rostoucím odbytem však jihočeská strojírenská firma shání nové posily. „Volných pozic máme spoustu. Počínaje brusiči, svářeci a kontrolory až po pracovníky s různým technickým vzděláním,” přibližuje majitel.  

Pracovní náplň i nároky na uchazeče se liší pozici od pozice. Společné mají jedno: za poctivou práci dává JihoTech poctivou odměnu. „Hledáme nové kolegy, kteří mají chuť poctivě pracovat a za svou práci dostat poctivě zaplaceno,” říká Miroslav Joch a dodává: „Zároveň nejsme žádný korporát. Každého zaměstnance znám osobně. Každý za mnou může přijít se žádostí o řešení jakéhokoliv problému."

Příspěvek na dvě dovolené ročně

Se slušnou výplatou se noví uchazeči mohou těšit na hodnotné zaměstnanecké benefity. JihoTech svým pracovníkům přispívá dvakrát ročně na dovolenou. Samozřejmostí jsou také stravenky nebo příspěvky na sport a kulturu.

„Jsme patrioti a podporujeme budějcké sportovní kluby. Naši pracovníci tak mají permanentky na fotbal, hokej, volejbal.  Kdo má rád kulturu, jistě ho potěší vouchery na divadelní představení do Metropolu nebo na filmy do Cinestaru,” vypočítává majitel.

Stabilní práce v nestabilní době

Za prací do JihoTechu přitom zaměstnanci nemusí nijak daleko. Firma sídlí nedaleko zastávky MHD, autem je to z Budějc na adresu Homole 198 pouhých pár minut. 

Jeden z nejvýznamnějších benefitů práce v Jihotechu pak ukázal uplynulý rok. Tím benefitem je  jistota stabilního příjmu. „Ani za pandemie jsme nepropouštěli, o své lidi se vždy postaráme,” uzavírá Miroslav Joch.

Jihotech hledá posily na pozicích 

Konstruktér ( znalost práce software autodesk - inventor 3D , autocad 2D )  40.000 brutto, jednosměnný provoz
Technická příprava výroby ( znalost práce autedesk – inventor 3D, autocad 2D ) 35.000 brutto,  jednosměnný provoz 
Obsluha pětiosého obráběcího centra ( systém Heyden) 35.000 brutto, třísměnný provoz 
Obsluha plochého laseru (Trumpf) 30.000 brutto, třísměnný provoz 
Obsluha trubkového laseru (Trumpf) 30.000 brutto, třísměnný provoz
Obsluha ohraňovacích lisů ( Trumpf) 35.000 brutto, třísměnný provoz 
Sklad hutního materiálu -VZV, jeřáb – znalost hutního materiálu, 33.000 brutto, dvousměnný provoz
Kontrola kvality, 32.000 - 35.000 brutto, jednosměnný provoz 
Svářeč zámečník, 32.000 brutto, jednosměnný a dvousměnný provoz 
Brusič, 28.000 brutto, jednosměnný a dvousměnný

Mám zájem o práci v JihoTech

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jihotech, strojírenství, práce, homole, české budějovice, Miroslav Joch, USA, laser, Švýcarsko, Hyundai, Cinestar, Dům kultury Metropol, Německo, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

JihoTech hledá nové posily. Za poctivou práci je u nás poctivá odměna, říká zakladatel Miroslav Joch  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.