Počasí dnes13 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jednička na trhu hostingových služeb hledá posily do týmu

PR článek

WEDOS Internet je největší hostingovou společností v Česku. Ve svých dvou privátních datacentrech se stará o více jak 640 tisíc služeb a 280 tisíc zákazníků. Pro další růst však potřebuje výrazně rozšířit své řady.

Aktuálně WEDOS zaměstnává zhruba 40 lidí. Díky propracovanému systému s vysokou mírou automatizace se většina zaměstnanců může věnovat vývoji nových služeb a vylepšování těch stávajících. To zahrnuje jak práci na on-line službách samotných, tak i vývoj vlastních unikátních technologických řešení. Společnost vyvíjí například olejové chlazení serverů, které je vysoce účinné a do budoucna jí poskytne velkou konkurenční výhodu.

Provozuje také jeden z největších privátních cloudů, na kterém běží většina poskytovaných služeb, což představuje stovky tisíc webových stránek. WEDOS má vlastní bezpečnostní tým, který stojí za jednou z nejlepších DDoS ochran. Ta drží neoficiální český rekord, když dokázala ochránit weby svých zákazníků před útoky hrubou silou přesahující 300 Gbps, které trvaly několik dní a proběhly začátkem dubna tohoto roku.

Nejen svou ochranu, chlazení olejem, cloud ale i další služby by ráda firma posunula dále. Bez neustálého vývoje by nikdy nebyla tam, kde je. K tomu však potřebuje další technicky zdatné a nadšené kolegy, kteří se nebudou bát dělat na velkých projektech.

WEDOS pracuje přímo v Hluboké nad Vltavou, kde má 2 privátní datacentra. jejichž součástí jsou i moderní kanceláře. Pokud nejste z jižních Čech, tak vám může pomoci s hledáním bydlení.

A co za to? Krom zajímavé práce, která vás bude posouvat stále dál, kolektivu šikovných lidí s bohatými zkušenostmi, kteří rádi pomohou, je to určitě i jistota nadstandardně placené a dlouhotrvající práce.

WEDOS není žádný startup, který položí nejbližší krize. Naopak na té poslední firma hodně vyrostla. Generuje zisk a část z něj vyplácí ve formě podílu na zisku zaměstnancům. V tuto chvíli je to výše několika měsíčních platů, ale vzhledem k rychlosti růstu společnosti se očekává, že tyto odměny dosáhnout i výše ročního platu.

A koho hledají? Technicky zdatné programátory PHP (juniory i seniory), správce serverů linux a nebo vývojáře serverových řešení se znalostí Kubernetes (juniory i seniory).

Bližší informace se dozvíte na webových stránkách, a nebo můžete kontaktovat přímo personální oddělení.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky WEDOS, hostingové služby, nábor, Česko, Linux

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jednička na trhu hostingových služeb hledá posily do týmu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.